Bohouš Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Prosím o radu / info - má žebravé oko zvláštní spínač, nebo se rozvicí v nějaké závislosti na ručičce ukazatele paliva ??? Citovat
.mycTD Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 ja myslim, ze blika podle rucicky, ale na stopro to nevim Citovat
Vvitty Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 ma spinac, ktery spina proti zemi (kostre). proc? Citovat
Ladis Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 V plováku je odporová dráha, která mění odpor vůči kostře. Na konci dráhy je poslední oblast plovákem spojena na kostru přímo, takže se rozsvítí hladové oko. Proto do plováku vedou tři dráty, jedem\"přívod\", druhý drát na rafiku ukazatele paliva a ten poslední je pro hladové oko. to je zapojeno jednoduše na palubce, na jednu nožku vede + a kostru má přivedenou od plováku v nádrži. Citovat
Bohouš Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 Děkuji všem za rady.......... Jinak pro vysvětlení - jak jsem se vrtal v palubce, tak si nejsem úplně jistej, že jsem ručičku ukazatele paliva vrátil na přesnou polohu jak byla a opravdu bych nechtěl někde zůstat s prázdnou nádrží aniž by se na mě předtím usmálo žebravé očko. Ale jak jsem pochopil, tak žebravé oko se rozvítí i kdyby ručička ukazovala třeba půl nádrže..... Citovat
Ladis Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Ne, nerozsvítí. Rafika paliva a oko se řídí nezávisle - na poloze plováku v nádrži. Pokud si rozšteluješ rafičku na budíku, na oko to nemá vůbec vliv. Oko se rozsvítí jedině tehdy, když je málo paliva a plovák sedne na dno komory. Ale i tak je pod plovákem ještě docela rezerva paliva na dojetí. Já co jsem najel tak tam určitě bylo 6 litrů. Jediný binec v tom může udělat uvolněná odporová dráha co je součástí čidla v nádrži. Pak to hází hauznmera. Odporová dráha je zdvojená, takže i tak většinou rafika funguje, jen sebou občas trochu škubne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.