rimmer Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Zdarec pri zmacknuti spojkoveho pedalu, taktez pri pousteni smerem nahoru, nejvice pri pomalem pousteni to docela dost vrze. Zvuk se ozyva z pedalu, lehnul jsem tam, steteckem promazal olejem vse co slo..hlavni cep, cepy u pruziny, cep tahla lanka..uz fakt nevim co tam muze sakra vrzat. Lanko jsem promazal taky, i ze strany spojky. Patlal jsem kde jsem mohl vazelinu, pak jsem uz v zachvatu silenstvi vysprejoval olej kam slo ale vubec zadna zmena... poradi nekdo ??? :/ Citovat
Fusion Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Mě to taky dělalo. Použíl sem WD a řekl bratrovi aby spojku mačkal, sprejoval sem tam jak je ten bazmek spokjy na prevodovce (jak končí lanko). Pak se to zanedlouho objevilo zas, taky sem se s tím nervoval, nakonec sem se na to vyprdl a za týden to přestalo samo, od té doby nic. Citovat
Fusion Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Jo a taky je možný že to dělá jakejsi ten plast co je uvnitř, jak to hodně mění 405káři. Nevím kde to tam přesně je, mě se to nějak seklo, na dálnici zůstala spojka dole, udělalo to takhle 4x, trochu sem to tam pobouchal a už to taky nikdy nedělalo. Citovat
rimmer Odesláno 23. duben 2006 Autor Odesláno 23. duben 2006 taky rada..pockat tyden je tam fakt nahovno pristup...na ten horni uchyt lanka sem koukal zrcatkem abych tam vubec neco videl Citovat
Fusion Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Zda se mě že mě to taky dělalo se změnama teplot. Až začně pařák tak to určitě zmizí Citovat
rimmer Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 no ja ti nevim..nepripadne mi to muj pripad..neco chce namazat, ale nevim co Citovat
rex Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 :DMám to samé nejhorší je to přes zimu přes léto je zticha, prostříkal sem to teflonovým sprejem a pomohlo to jen na chvilku:grr:grr silikon je na nic - odpařeje se Pokud chodí lanko lechce tak je klid, ale z mrazama to začne:roker Vrzalo mě to na tom úchytu teho plastového bazmeku co je na lanku a zaháčí se za ten kovovej háček:roll - snad, stříkal jsem to všude. Citovat
Vertex Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Já bych ho prostě vyndal, no a on vrzat přestane :P:P Citovat
rimmer Odesláno 26. duben 2006 Autor Odesláno 26. duben 2006 no mam pocit, ze to asi bude vrzat nekde v lanku nebo co..protoze to jde i trochu vice ztuha...akorat jak to promazat zespodu z pedalu tam sice steteckem dostahnu, ale je to o nicem. a zeshora je to asi moc daleko, protoze zvuk vychazi zpod pedalu, nikoliv z motoroveho prostoru...to bych to musel sundat z tahla spojky a nakapat to tam zeshora at to natece to celeho lanka. Citovat
rex Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Včera sem se na to vrzání díval a vrže mě to v té mechanice pedálu jek je ta pružina a překlápí se , vlastně pomáhá táhnout lanko spojky. Vrže to i když odpojim lanko z táhla. :myslimAsi to bude pěkně vychozené, myslim ty silony na hřídelce pedálu, protože tam mám i boční výkyv cca 10mm na každou stranu. No a ten silon jen na kovové hřídelce tlačem tou velkou pružinou zhora tam to vrže. Citovat
rex Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Jo mám dotaz na rimmera - shaníš pořád tu motorovou anténu na pažoutk?? Doma teď jednu mám tak bych ji vzal an sraz do Ochoze. Citovat
rimmer Odesláno 27. duben 2006 Autor Odesláno 27. duben 2006 cau rexi, pokud ji mas spatnou na vyhozeni urcite ji vem sebou ! mam doma dve anteny spatne, treba bych to nejak zkombinoval. Antenu jsem koupil dalsi novou z netu za petikilo, ale beztak se na ni neco zase nekdy posere Nez abys to vyhodil do popelnice, tak ji rozmontuju na soucastky;) pokud ji mas ale funkcni a chces ji prodat, tak potom ne dalsi prachy se mi nechce vrazet.. Citovat
Fusion Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Pokud by byla funkční tak bych ji bral Citovat
rimmer Odesláno 27. duben 2006 Autor Odesláno 27. duben 2006 vratme se k tomu lanku...zajimave, ze kdyz spojku mackam normalne rychle, napr. pri prerazovani 4 na 5 atp. kdyz se pousti hned tak je ticho, ale pri rozjizdeni nebo popojizdeni na 1 kdy se spojka pousti pomalu nebo macka pomalu to vrze jak krava a klade to takovy ten odpor, ze to skube po kouscich..jako ze kdyz zmacknete hodne tak jde zlehka ale kdyz mackate malo a chci poposunout pedal o kousek tak se zadrhava Citovat
Fusion Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 To bude ten plast nebo pružinka. Jednoho krásnýho dnes se ti to dole asi kousne tak se nelekni. Já sem to prostě pobouchal a už to nedělá Citovat
rimmer Odesláno 27. duben 2006 Autor Odesláno 27. duben 2006 jaky plast ? ten svetly co drzi lanko ? nebo to co je na pruzine ? jako myslsi ze praskne jo ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.