Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Mám na vás dotaz. Při nastoupení do nastartovaného vozidla 3008 ll gen. 2017, se mi po chvilce zamknulo auto (než jsem si nastavil konektivitu telefonu atd.) Žiju v přesvědčení že pokud bych neseděl na sedadle, tak se to snad nestane - asi nějaké čidlo zatížení v sedadle. Protože pokud bych byl venku a nastartované auto by se mi uzamknulo, byl bych namydlenej. Startování mám klasicky klíčem, takže je zasunut v zapalování. Mám ve zvyku nechat motor běžet a odstranit z auta sníh ( do 5 min.) a pak teprve odjet., auto i motor se i trochu zahřeje-nemám vyhřívané sedačky, tak se odjíždí lépe. Nezamkne se to ale vždy-zatím pouze 2 x a vždy bylo pod nulou. Jen se děsím toho zůstat venku odstaňovat nejdřív sníh, aby se mi auto nezamknulo !! Automatické zamknutí po rozjezdu ( nad 10km/h ) jsem si radši deaktivoval, udělalo to znova?

Má s tím někdo podobnou zkušenost? Myslím si, že vlastnost vozidla to nebude, protože jsem to v návodu nenašel. Jinak samozřejmě pokud dálkově odemknu a neotevřu do určitého času dveře, auto se zase zamkne-což je vlastnost a je to tak správně.

Dík za vaše zkušenosti.

Odesláno

Nevím ale pokud vše funguje nemohlo se ti stát že jsi jak jsi štrachal s tím founem zavadil o zamykací tlačítko?  Já žiju v domnění že pokud je auto nastartované a všechny " mechanisny " fungují regulérně tak se samo nezamkne. Vím že WV koncern s tím má docela odvěký problém tam klíče nenechávám a nebo automaticky otvírám okno kdyby se to zamklo abych se do toho dostal. Musím zaklepat zatím se mi to nestalo ale vím o pár mechanicích který se zamklo auto (WV koncern) na zvedáku. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...