Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravým. Mám P306 1,6 74kW a za studena na voľnobehu vynecháva motor. Ráno naštartujem krásne ide a po cca 15-20sec. na voľnobehu začne vynechávať motor a vyskočí porucha motora, chyba P300. Ale keď naštartujem a hneď idem s autom tak žiadny problém, alebo vypnem motor a znova naštartujem zase ide krásne a po chvíly zase vynecháva. Ale len za studena. Za teple to nerobí. Už som vymenil za nové: sviečky, trysky, zapaľovací modul, čidlo teploty hlavy, čidlo teploty vody, snímač zapaľovania, lambda sonda predná,zadná, prezrel som tesnosť nasávacieho okruhu. prosím poraďte. Ďakujem.

Odesláno

vule ventilu sestelovany, komprese OK ? Jinak pripojit na origo diag a sledovat po startu live data. P300 neni zadny relevantni kod, cim jsi ho ziskal ? Jestli je to preklep a melo byt P0300 tak to je obecne vynechavani zapalovani, ten stejne nic nerekne

Odesláno

Tak zkontrolovat jeste ty ventilove vule, pri 20°C(studeny motor) 0,2 saci, 0,4 vyfuk. A pak uz leda ta origo diag a ty live data po startu - teplota chl.kap., hodnota tlaku v sani a teplota nasav.vzduchu atd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...