B Joci Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 Zdravým. Mám P306 1,6 74kW a za studena na voľnobehu vynecháva motor. Ráno naštartujem krásne ide a po cca 15-20sec. na voľnobehu začne vynechávať motor a vyskočí porucha motora, chyba P300. Ale keď naštartujem a hneď idem s autom tak žiadny problém, alebo vypnem motor a znova naštartujem zase ide krásne a po chvíly zase vynecháva. Ale len za studena. Za teple to nerobí. Už som vymenil za nové: sviečky, trysky, zapaľovací modul, čidlo teploty hlavy, čidlo teploty vody, snímač zapaľovania, lambda sonda predná,zadná, prezrel som tesnosť nasávacieho okruhu. prosím poraďte. Ďakujem. Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 vule ventilu sestelovany, komprese OK ? Jinak pripojit na origo diag a sledovat po startu live data. P300 neni zadny relevantni kod, cim jsi ho ziskal ? Jestli je to preklep a melo byt P0300 tak to je obecne vynechavani zapalovani, ten stejne nic nerekne Citovat
B Joci Odesláno 1. březen 2022 Autor Odesláno 1. březen 2022 Prepáč. Chyba P0300 a P1608. Kompresia premeraná všetky sú rovnaké. Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 Tak zkontrolovat jeste ty ventilove vule, pri 20°C(studeny motor) 0,2 saci, 0,4 vyfuk. A pak uz leda ta origo diag a ty live data po startu - teplota chl.kap., hodnota tlaku v sani a teplota nasav.vzduchu atd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.