Lord Back Odesláno 23. únor 2022 Odesláno 23. únor 2022 Čau chlapy a ženy. Mam otázku na kterou jsem dostal odpověď jen částečně. Koupil jsem asi blbost a možná ne, jsou to kola r18 5x108 8J a et.50. Za totál super cenu úplně nové. Ale v tp. Jsem zjistil že étéčko ma být 42. Nezkoušel to tu někdo z vás. Na stránkách prodejců alu mi to ukazuje jako že tam jdou, nutná úprava auta je u et.40. Když alu zatím bez pneu nasadím na auto vše vypadá ok jen když vytočím plný rejd tak si nejsem úplně jistý zda to vyjde. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2022 Odesláno 24. únor 2022 (upraveno) dá se to vyřešit podložkama o síle 8 mm, ale je to proti předpisům..., ovšem proti předpisům je i ten rozměr ET 50 ať už bude na autě pasovat nebo nee..., takže na technické kontrole tě vyhodí, nebo budeš muset na technickou s originálními koly (třeba i plechovými), tak si vyber jinak o techničák ohledně kol můžeš přijít i na cestě--policisté se umějí dostat do tech. databáze tvého auta i při silniční kontrole... Upraveno 24. únor 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Milan+ Odesláno 24. únor 2022 Odesláno 24. únor 2022 Tak hlavně aby ta kola měla tüv,když už byla za super cenu,jináč podložky lze ,třeba tady Ronal ,dělá jedno ET na ALU a podle auta je k tomu podložka,u nich je to adaptér ET. Dělá se to u aftermarket kol. U průmyslových ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.