Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau chlapy a ženy. Mam otázku na kterou jsem dostal odpověď jen částečně.

Koupil jsem asi blbost a možná ne, jsou to kola r18 5x108 8J a et.50. Za totál super cenu úplně nové. Ale v tp. Jsem zjistil že étéčko ma být 42. Nezkoušel to tu někdo z vás. Na stránkách prodejců alu mi to ukazuje jako že tam jdou, nutná úprava auta je u et.40. Když alu zatím bez pneu nasadím na auto vše vypadá ok jen když vytočím plný rejd tak si nejsem úplně jistý zda to vyjde. 

Odesláno (upraveno)

dá se to vyřešit podložkama o síle 8 mm, ale je to proti předpisům..., ovšem proti předpisům je i ten rozměr ET 50 ať už bude na autě pasovat nebo nee..., takže na technické kontrole tě vyhodí, nebo budeš muset na technickou s originálními koly (třeba i plechovými), tak si vyber :)

jinak o techničák ohledně kol můžeš přijít i na cestě--policisté se umějí dostat do tech. databáze tvého auta i při silniční kontrole... :(

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Tak hlavně aby ta kola měla tüv,když už byla za super cenu,jináč podložky lze ,třeba tady Ronal ,dělá jedno ET na ALU a podle auta je k tomu podložka,u nich je to adaptér ET. Dělá se to u aftermarket kol. U průmyslových ne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...