Josef31 Odesláno 16. únor 2022 Odesláno 16. únor 2022 Ahoj,mám dotaz.Proč při vypnutém motorů,stále svítí žárovky na spz Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. únor 2022 Odesláno 16. únor 2022 A máš tam žárovky nebo LED žárovky? Pokud tam máš LED žárovky tak to patrně nebudou s CAN modulem který zajistí aby zhasly. Tyhle obyč. LEDky totiž "žhnou" i při minimálním napájení takže dokud si auto samo nevypne komplet elektriku Eco modem tak svíti. Pokud tam chceš dát LEDky tak se musí použít ty které mají ten CAN modul. Je to to samé jako když použiješ LEDky do blikačů při těch obyčejných se zvýší frekvence blikání a hlídání žárovek může vyhazovat chybu že některá (LEDka) nesvítí protože nemají takový odpor jako klasické žárovky pokud použiješ s CAN modulem tak to bude fungovat. Citovat
Josef31 Odesláno 16. únor 2022 Autor Odesláno 16. únor 2022 Já jsem to zatím nerozdělaval ,takže nevím jaké tam jsou.407 mám teprve asi týden,tak se snažím opravit nějaké chyby.napis mi jaké mám prosím koupit nebo kde Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. únor 2022 Odesláno 16. únor 2022 Kup je v obchodě a když je budeš kupovat tak se zeptej aby měli CAN modul některé to mají i na obalu napsané. Když půjdeš do obchodu kde tomu rozumí tak budou vědět co ti prodat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.