MotoMoto Odesláno 8. únor 2022 Odesláno 8. únor 2022 Ahoje, není někdo v Liberci či okolí s diagnostikou, která by šla na Citroen C4 GP a zvládl by zjistit co ta diskotéka na kontrolkách může znamenat? Děkuji Citovat
mjtwister Odesláno 9. únor 2022 Odesláno 9. únor 2022 Michael Bartoň na Kunratický? Sice se specializuje na Citroeny, ale mě před několika lety hledal přes diag na 406 problém se svítící kontrolkou airbagu a nikoho jiného jsem sehnat nemohl. Tak jsem zkusil a byl v pohodě a za rozumný peníz. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. únor 2022 Autor Odesláno 9. únor 2022 Já potřebuji Citroena. Nějaký kontakt by nebyl nebo nemám být líný a hledat na netu? Děkuji za tip. Citovat
pavelu96 Odesláno 9. únor 2022 Odesláno 9. únor 2022 @MotoMoto https://www.firmy.cz/detail/702569-michael-barton-citroen-servis-liberec-liberec-xv-stary-harcov.html Citovat
MotoMoto Odesláno 9. únor 2022 Autor Odesláno 9. únor 2022 Díky, zkusím to až se vrátím z lyží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.