Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zasel jsem za klukama do servisu jestli by me udelaly rozvody na mej 406ce 1.8 16v,,,,a ptam se jich jestli merej napeti rozvodaku tim merakem"ted si nevzpomenu jaky ma jednotky",,,,,,,,,,,a oni ze prej tam je samonapinaci kladka ktera se nastavy na dany risky a rozvodak si dale dopina sama,muze me to nejakej peugeot-sikula potvrdit?,protoze jestli je to tak udelam si to sam,delal jsem si je zatim na 205ce a 309ce kde jsem to napnul podle oka,to se me ale na 406ce nechce,,dik

Odesláno

Ono snad záleží i na roku výroby, protože do \"konce\" 97 tam je podle mýho katalogu manuální kladka, dál by měla bejt samonapínací...

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Dneska jsem měnil rozvody u sebe, mám auto provoz 2/96 a kladka je tam manuální s nastavením přes čtyřhran.

takze jsi to napinal podle oka,nebo jsi sehnal merak?

,,,,by me treba zajimalo jak to delaj npr.u vasendu jestli podle oka nebo podle budiku:myslim

kouknu jak to maj vymysleny,a asi se do toho pustim sam,do 205 se me poprve taky nechtelo

Odesláno

Ja to delal od oka, nekde na to maji paku se zavazim, kazdej to dela tak trochu jinak :) Vtipny je, ze mi pri ty vymene pes rozkousal tesneni pod vodni pumpu, tak jsem musel vyrabet novy:D

• O 5 let později...
Odesláno

Trochu to tady oživím.Střihnul jsem si doma rozvody a trochu mě zaskočila jedna věc.Obědnal jsem podle VIN sadu INA-530 0095 10 ,a ejhle z motoru na mě vykoukla tato vodící kladka-SKF a napínací INA .Takže jsem měl jinou vodící kladku a šrouby v sadě INA také nepasovali,takže jsem musel použít staré.Docela to naštve,když se to dělá,tak vše nové.Proto je asi lepší nejdřív to rozhodit a pak teprv kupovat.Jinak to stálo sada+pumpa 2500kč+6hod.práce.

post-36161-14109617564089_thumb.jpg

[upravil dne 27/5/11 10:32 pas4]

[upravil dne 27/5/11 10:41 pas4]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...