MJSytic Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Zdravíčko pánové, tak mám zase jeden stupidní dotaz:roll Asi budu za blbce, ale jelikož jsem měl špatně nandaný stěrače - při výchozí pozici byly moc nahoře, tak jsem se o víkendu rozhodl vše napravit a dát je podle teček na skle, jak by správně měly být. Nejdříve jsem na to šel logicky a stadardním postupem. Povolil matky a .... prdlajs. Sem si málem vytrhnul ruce v rameni, jak jsem zabral a stěrač ani kousíček nevylez. Metoda jemného poklepání zabrala jen na stěrač u spolujezdce, který jsem přenastavil, ale u řidiče je to snad přilepený, nebo nevím (zde nezabrala ani metoda hrubého poklepání a někdy možná i brutálního poklepání) Ale to už mě bolely obě horní končetiny, takže jsem šáhnul po knížce \"Jak na to?\" kde jsem se následně dočetl, že je na to nějakej stahovák, kterej teda samozřejmně nemám:grr Takže bych potřeboval poradit, jak na to, když nemám stahovák a potřebuju sundat stěrač z těch kuželů???? Všem díky za pomoc:papa [upravil dne 21.4.06 MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2006 Autor Odesláno 21. duben 2006 No to že to jde blbě sundat to vím Stříkal jsem tam WD Konkord a ještě další různý sajrajty a nepomohlo nic S tím páčením jsem se právě taky bál. Není se tam o co opřít, aby měl člověk páku. Takže to bez stahováku nesundám?! Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2006 Autor Odesláno 21. duben 2006 Jo myslíš narvat sikovky pod to a zkusit to tahem ... No můžu to zkusit. Kdyby tam byl lepší přístup, tak by se to dalo asi sundat líp. No stahovák kupovat nebudu, to to zkusím nějak vyrvat Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2006 Autor Odesláno 21. duben 2006 OK, díky. Tak doufám, že budeš úspěšnější než já a v poho to sundáš. Citovat
MJSytic Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 No tak já to takhle zkoušel taky a ani womylem Nakonec jsem to udělal úplně trapně tak, že jsem vzal starou šňůru na prádlo a nadvakrát jsem jí podvlíknul pod stěračem z tý delší strany. Zabral jsem, co to šlo – bylo to celý jako povytažený, a pak jsem do toho „šroubu“ dvakrát klepnul kladivem - proti tomu tahu a stěrač povolil. Ještě jsem si šikovně nechal na tom šroubu matku, aby až to povolí mi to nerozbilo kušňu. Jen nechápu, proč mě tohle nenapadlo dřív, takhle jsem si ten stěrač celej oškrábal a ohlodal … Ale co, hlavně že povolil a je tak, jak má bejt Citovat
MJSytic Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 No myslím, že fotka by nebyla tak autentická, jako krátkej filmeček No ale povedlo se ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.