Martas406 1.8 Odesláno 26. leden 2022 Autor Odesláno 26. leden 2022 před 13 hodinami, jarokare napsal: Ale ono se tam leje i to aditivum (malá nádobka u zadního kola) a podle prvního příspěvku jste chtěli dolít právě Aditivum . Adblue ( močovina ) není aditivum a má vlastní nádrž . Takže u mě , kdyby někdo chtěl dolít aditivum , tak doleju právě Eolys , tak nevím , jestli ste se jenom blbě nepochopili . Já vím,párkrát jsem to již resetoval,i jsem měnil jednotku aditivace na C5 kde je solo.Ono je to těžké,jak říkám,je to holčina,a i ad blue je aditivum. Citovat
pavelu96 Odesláno 26. leden 2022 Odesláno 26. leden 2022 Ano Wikipedia říká, že to je aditivum, ale prostě není, je to syntetická močovina. A přesně kvůli tomuto debilnímu označení dochází k těmto "nedorozuměním" Citovat
Pacho69 Odesláno 26. leden 2022 Odesláno 26. leden 2022 Ano je to aditivu do emisního systému, aditivum se prostě "přidává"... Tady se jako katalyzátor přidává do spalin močovina, aby došlo k rozkladu NOx na dusík a vodu. No do nádržky na EOLYS se vejde jen asi 1.6 litru, tak co ten zbytek z těch tří litrů? Takže to vypadá na "nedorozumění", ale není to chyba označení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.