Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 13 hodinami, jarokare napsal:

Ale ono se tam leje i to aditivum (malá nádobka u zadního kola) a podle prvního příspěvku jste chtěli dolít právě Aditivum . Adblue ( močovina ) není aditivum a má vlastní nádrž . Takže u mě , kdyby někdo chtěl dolít aditivum , tak doleju právě Eolys , tak nevím , jestli ste se jenom blbě nepochopili .

Já vím,párkrát jsem to již resetoval,i jsem měnil jednotku aditivace na C5 kde je solo.Ono je to těžké,jak říkám,je to holčina,a i ad blue je aditivum.

Odesláno

Ano Wikipedia říká, že to je aditivum, ale prostě není, je to syntetická močovina. A přesně kvůli tomuto debilnímu označení dochází k těmto "nedorozuměním" :roll

Odesláno

Ano je to aditivu do emisního systému, aditivum se prostě "přidává"... Tady se jako katalyzátor přidává do spalin močovina, aby došlo k rozkladu NOx na dusík a vodu.

No do nádržky na EOLYS se vejde jen asi 1.6 litru, tak co ten zbytek z těch tří litrů? Takže to vypadá na "nedorozumění", ale není to chyba označení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...