Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před časem jsem řešil nestartující Peugeot 206 1,4.  Zdálo se to být vyřešeno, ale závada se objevila po nějaké době znova. V zoufalství jsem to odvezl do Servisu Peugeot, aby načetli chyby na profi diagnostice. Jelikož v tu dobu auto zrovna startovalo, tak diagnostika nic nenašla, vše v pořádku. Nevíte jaké chyby se mažou automaticky?  Prý pravděpodobně někdy nenačte imobilizer klíče. Má s tím někdo zkušenost a je to ta chyba, co se sama maže? Díky za podněty. 

Odesláno

Ahoj , nejdřív upřesni , jestli nestartuje (netočí motorem) nebo nechytá (točí , ale nechytne) a alespoň rok výroby auta , ať se máme čeho chytit .

Odesláno

Starter točí. Dán nový snímač otáček, hrazda cívky ke svíčkám, kabelový svazek ke vstřikům i palivové dvojrelé. Problémy začaly v půli listopadu. Přes svátky to 14 dní startovalo normálka, pak z ničeho nic zase jen točilo motorem (při tom svítila kontrolka chyba motoru). Asi za 4 dny to znovu najednou chytlo. Před týdnem jsem se objednal do servisu Peugeot a tam mě to napíchli na profi diagnostiku, ale v paměti nic nebylo. Prý je to chyba, která se sama vymaže - vím, takové jsou. Nejspíš někdy nenačte imobilizer čip z klíčků. Teď to zase tři dny ne a ne chytit. 

Odesláno

Niekoho s diagnostikou , kto je ochotný prísť k autu teraz , keď  má závadu.

P.S. V servise by mohli vedieť čítať aj denník závad , v ktorom chyba je zaznamenaná , aj keď je to "len" prechodná závada. Asi tak je to s "machrami" v servisoch.

Odesláno

Tak včera přes (Autíčkáři ze západu na FB) jsem se spojil s machrem z Kynšperka. Večer jsem mu odvezl ŘJ na odblokování imobilizeru a teď jsem to přivezl zpět. Musí ještě doschnout lepidlo na topení, ale jak to tam ráno dám a pojede to - dám vám vědět.  Odblokování 2500Kč, což je není tak moc, když to bylo přes noc. 

Ferinko2 - s diagnostikou tam byli tři maníci, ale jelikož Peugeot je r.v.98, tak měli všichni problém s připojením. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...