Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím pánové,

tak jsem definitivně našel příčinu ( neudržel volnoběh ),a byl to zadírající se krokáč . Tak jsem z Šumperka přes net objednal nový , a dotaz zní namontuji a co dál je potřeba to nějak nastavit nebo nějarý reset nebo něco ???

prosím poradte mám si na něco dát pozor ?

406 1,8 16 V 1996

děkuji Daja 535

Odesláno
Původně zaslal: daja535

zdravím pánové,

tak jsem definitivně našel příčinu ( neudržel volnoběh ),a byl to zadírající se krokáč . Tak jsem z Šumperka přes net objednal nový , a dotaz zní namontuji a co dál je potřeba to nějak nastavit nebo nějarý reset nebo něco ???

prosím poradte mám si na něco dát pozor ?

406 1,8 16 V 1996

děkuji Daja 535

ridici jednotka by si mela seridit vse sama Pozor si dej akorat na to kulate tesneni, ktere obcas zustane v telese klapky, aby ti nevypadlo nebo se nejak nezkroutilo

BTW kde jsi kupoval a za kolik ten novej krokac ?

[upravil dne 20/4/06 Ferry]

Odesláno

krokáč jsem obědnával přes net www.autoklučka.cz

má celkem široký sortiment od doria nebo marelli

a cena je víc než super cca do 2000,- s DPH .

čekám to každým dnem tedy doufám že to vyjde .

a s tím těsněním to jsem nevěděl prvně tam žádné nebylo a nemáte někdo přesné rozměry co tam patří ??

falešný vzduch to rozhodí asi vyšší otáčky .

starý krokáč jsem rozebral a snažil opravit promazal, opravil přívod jedné z cíveček a ted to jezdí ,ale drží větší volnoběh i za studena i za tepla

Odesláno

já tam obědnával poprvé tak jak to příjde a vyzkouším to napíšu okamžitě jak jsem dopadl , jsem taky zvědavý .

tak a s tím nastavením to zkusím , ale moc nadějí si nedávám .

zatím zdar daja 535

Odesláno

takže dobré ráno ,

krokáč jsem odbržel poštou v pátek tedy dodací lhůta dva dny což je myslím super.

Cena je ještě více super , nebot 1379 ,- + 105,- za poštu je myslím oproti 5033,- ( peugeot ) velmi uspokojivé číslo.

Tak tedy krokáč vyměněn a po startu vysoké otáčky , po několika málo sekundách začaly skokově padat - čili hurá krokáč funguje , a asi po čtvrtém nastartování je vše OK závada tedy odstraněna !

krokáč má hliníkové těleso ( jako origoš )

Je na něm nápis Marelli VDO a je vyroben v Polsku.

Odesláno

takže dobré ráno ,

krokáč jsem odbržel poštou v pátek tedy dodací lhůta dva dny což je myslím super.

Cena je ještě více super , nebot 1379 ,- + 105,- za poštu je myslím oproti 5033,- ( peugeot ) velmi uspokojivé číslo.

Tak tedy krokáč vyměněn a po startu vysoké otáčky , po několika málo sekundách začaly skokově padat - čili hurá krokáč funguje , a asi po čtvrtém nastartování je vše OK závada tedy odstraněna !

krokáč má hliníkové těleso ( jako origoš )

Je na něm nápis Marelli VDO a je vyroben v Polsku.

Tak gratulace ;)

Odesláno

díky bylo to ovšem s Váší pomocí . !!!!

díky všem

od toho tu jsme ;) Budu muset promerit ten muj krokac, mam na nej taky podezreni. Ja zase dekuji za odkaz na obchod kde ho pripadne sehnat ;):D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Je to sice OT, ale včera jsem dokončil montáž dílů objednaných poprvé u auto.klucka.cz a vzhledem k tomu, že jsem s jejich kvalitou i cenou zatím spokojen a k tomu, že jsou velmi ochotní a rychle reagují na maily, tak věci, na které nebudu vyloženě spěchat, budu patrně brát výhradně tam:super

Bral jsem tam prasátka + bubny + čelisti na 406 a komplet mě to s poštou stálo 3512 Kč. Vše vypadá celkem precizní, jestli se zkroutí bubny se sice teprve uvidí, ale od toho tu je záruka, tak uvidíme:o:)

Odesláno

daja535: Já ten kontakt mám už asi dva roky, ale až teď jsem se odhodlal tam něco objednat a spokojenost fakt zatím veliká...

• O 4 měsíce později...
Odesláno

na otáčky při jízdě vliv nemá , nboť je to pouze jako bay pas okolo klapky vzduchu při volnoběhu .

A už vůbec nevím jestli je taky u HDI , dost o tom pochybuji

daja 535

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...