daja535 Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 zdravím pánové, tak jsem definitivně našel příčinu ( neudržel volnoběh ),a byl to zadírající se krokáč . Tak jsem z Šumperka přes net objednal nový , a dotaz zní namontuji a co dál je potřeba to nějak nastavit nebo nějarý reset nebo něco ??? prosím poradte mám si na něco dát pozor ? 406 1,8 16 V 1996 děkuji Daja 535 Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: daja535 zdravím pánové, tak jsem definitivně našel příčinu ( neudržel volnoběh ),a byl to zadírající se krokáč . Tak jsem z Šumperka přes net objednal nový , a dotaz zní namontuji a co dál je potřeba to nějak nastavit nebo nějarý reset nebo něco ??? prosím poradte mám si na něco dát pozor ? 406 1,8 16 V 1996 děkuji Daja 535 ridici jednotka by si mela seridit vse sama Pozor si dej akorat na to kulate tesneni, ktere obcas zustane v telese klapky, aby ti nevypadlo nebo se nejak nezkroutilo BTW kde jsi kupoval a za kolik ten novej krokac ? [upravil dne 20/4/06 Ferry] Citovat
daja535 Odesláno 20. duben 2006 Autor Odesláno 20. duben 2006 krokáč jsem obědnával přes net www.autoklučka.cz má celkem široký sortiment od doria nebo marelli a cena je víc než super cca do 2000,- s DPH . čekám to každým dnem tedy doufám že to vyjde . a s tím těsněním to jsem nevěděl prvně tam žádné nebylo a nemáte někdo přesné rozměry co tam patří ?? falešný vzduch to rozhodí asi vyšší otáčky . starý krokáč jsem rozebral a snažil opravit promazal, opravil přívod jedné z cíveček a ted to jezdí ,ale drží větší volnoběh i za studena i za tepla Citovat
Fx Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: komisar TEN ODKAZ MI NĚJAK NEJDE:( http://auto.klucka.cz Zatím jsem tam nic nebral, ale ceny má fakt dobrý Citovat
daja535 Odesláno 20. duben 2006 Autor Odesláno 20. duben 2006 já tam obědnával poprvé tak jak to příjde a vyzkouším to napíšu okamžitě jak jsem dopadl , jsem taky zvědavý . tak a s tím nastavením to zkusím , ale moc nadějí si nedávám . zatím zdar daja 535 Citovat
daja535 Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 takže dobré ráno , krokáč jsem odbržel poštou v pátek tedy dodací lhůta dva dny což je myslím super. Cena je ještě více super , nebot 1379 ,- + 105,- za poštu je myslím oproti 5033,- ( peugeot ) velmi uspokojivé číslo. Tak tedy krokáč vyměněn a po startu vysoké otáčky , po několika málo sekundách začaly skokově padat - čili hurá krokáč funguje , a asi po čtvrtém nastartování je vše OK závada tedy odstraněna ! krokáč má hliníkové těleso ( jako origoš ) Je na něm nápis Marelli VDO a je vyroben v Polsku. Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Původně zaslal: daja535 takže dobré ráno , krokáč jsem odbržel poštou v pátek tedy dodací lhůta dva dny což je myslím super. Cena je ještě více super , nebot 1379 ,- + 105,- za poštu je myslím oproti 5033,- ( peugeot ) velmi uspokojivé číslo. Tak tedy krokáč vyměněn a po startu vysoké otáčky , po několika málo sekundách začaly skokově padat - čili hurá krokáč funguje , a asi po čtvrtém nastartování je vše OK závada tedy odstraněna ! krokáč má hliníkové těleso ( jako origoš ) Je na něm nápis Marelli VDO a je vyroben v Polsku. Tak gratulace Citovat
daja535 Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 díky bylo to ovšem s Váší pomocí . !!!! díky všem Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Původně zaslal: daja535 díky bylo to ovšem s Váší pomocí . !!!! díky všem od toho tu jsme Budu muset promerit ten muj krokac, mam na nej taky podezreni. Ja zase dekuji za odkaz na obchod kde ho pripadne sehnat Citovat
Fx Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Je to sice OT, ale včera jsem dokončil montáž dílů objednaných poprvé u auto.klucka.cz a vzhledem k tomu, že jsem s jejich kvalitou i cenou zatím spokojen a k tomu, že jsou velmi ochotní a rychle reagují na maily, tak věci, na které nebudu vyloženě spěchat, budu patrně brát výhradně tam:super Bral jsem tam prasátka + bubny + čelisti na 406 a komplet mě to s poštou stálo 3512 Kč. Vše vypadá celkem precizní, jestli se zkroutí bubny se sice teprve uvidí, ale od toho tu je záruka, tak uvidíme:o:) Citovat
daja535 Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 jsem rád že jsem tímto kontaktem přispěl aspoň k něčemu dobrému, ať to slouží . Mi po výměně krokáče funguje vše OK a tak jsem :roker piškotům:papa zdar Citovat
Fx Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 daja535: Já ten kontakt mám už asi dva roky, ale až teď jsem se odhodlal tam něco objednat a spokojenost fakt zatím veliká... Citovat
daja535 Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 jak říkám jsem rád že to funguje toť vše Citovat
Zipík Odesláno 28. září 2006 Odesláno 28. září 2006 Ma ten krokac vliv i na otacky pri jizde?Od1800 do 2200 mi kolisa vykon motoru a je to uplne stejny interval jak na volnobeh kde to kolisa od 800 do 900. Citovat
daja535 Odesláno 29. září 2006 Autor Odesláno 29. září 2006 na otáčky při jízdě vliv nemá , nboť je to pouze jako bay pas okolo klapky vzduchu při volnoběhu . A už vůbec nevím jestli je taky u HDI , dost o tom pochybuji daja 535 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.