Šindy 73 Odesláno 8. leden 2022 Odesláno 8. leden 2022 Ahoj, z jakého materiálu je potah volantu, ruční brzdy a prachovka řadící páky a čím je nejlépe ošetřovat? Děkuji Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. leden 2022 Odesláno 8. leden 2022 No buď to bude nějaká "pěnovka" nebo kůže nebo nějaká umělá kůže. To by chtělo vědět tak jakou máš výbavu než se jen domejšlet že máš 308 když píšeš do sekce 308 nejlíp když si dáš do podpisu auto rok výroby a motorizaci. Já teda pokud je volant a ostatní věci na které se ptáš "pěnovka" tak to očistím normálním ubrouskem na interiér a pak dosucha utřu měkkým hadříkem protože když na tom necháš tu " glazuru" z ubrousku tak to klouže a po nějaké době to lepí. Koženej bych asi vzal buď nějakým přípravkem na kožené sedačky nebo hodně jemným roztokem mýdlové vody a pak dobře vysušit a něčím zakonzervovat. Ale co je nejdůležitější i pokud auto používáš jako pracovní tak se vyvarovat práce s volantem pokud máš ruce jakkoli znečištěné a nemáš možnost si je umýt protože i když si ruce utřeš do hadru tak na nich může zůstat bordel kterej ulpí na volantu a ten povrch toho volantu potom když se naruší tak degraduje hodně rychle já jsem se naučil že mám ve dveřích jednorázové rukavice a pokud jedu někam něco řešit na silnici tak se snažím dělat v rukavicích nebo si pak na ruce natáhnu ty jednorázovky není to moc pohodlné ale nezasviním si auto. Citovat
Šindy 73 Odesláno 8. leden 2022 Autor Odesláno 8. leden 2022 Já právě používám ty vlhčené ubrousky na interiér, ale nebyl jsem si jistý, zda to není špatně. Mám základní verzi jen s pár doplňky, takže kůže to asi nebude. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.