Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Led dynamické smerovky -problem

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,kúpil som nové led smerovky na 207,pri montáži sa mi podarilo na jednej strane ulomiť ten plechový držiak ktorý drží tu smerovku v spetaku...chcel som prehodiť ten pliešok zo starej,ale na tej novej led smerovke je to len nalepené takže je to inak ako na origináli.Smerovka tam zatiaľ drží ale bolo by lepšie keby to tam bolo  uchytené na pevno.Vie niekto poradiť ako to riešiť ?budem vďačný.

20211221_081145.jpg

20211221_081152.jpg

Odesláno (upraveno)

Práveže ten starý pliešok mám,mám aj pliesky zo starých smeroviek,ale ako som písal,staré pôvodne smerovky mali drážky kde bol ten pliešok nasunuty ale tieto nové to majú inak..pliešok tam je nalepený,tie drážky tam nie sú také ako na originaloch,keby boli tak to prehodím,ale takto neviem...Takto je to na origináli....tie nové majú len dva pliesky s boku nalepené ta vrchna časť pliesku tam nie je...

IMG_20211221_094110.jpg

Upraveno uživatelem Rudo08
Odesláno (upraveno)

Problém je ten že časť tej drážky foto č.1 sa ulomila takže stráca svoj účel,práve tam kde to má držať ten pliešok,drážka nižšie nemá vyznam

Odesláno (upraveno)

Ale má, veď ti to vravím od začiatku. Vystrihni z niečoho nový plech zasuň do drážky nadoraz a vyhni ho opačne.

Dal by sa po vyrovnaní použiť aj ten plech zo starej smerovky.

Upraveno uživatelem AnotherOne
Odesláno

No neviem,ono to vyzerá že drážka tam je na foto,ale v skutočnosti ťa drážka nie je,prečo by to inak lepili?Na origináli ten pliešok drží práve tá drazka..ten pliešok ako píšeš ty nemám kde zasunúť,odfotil by som to lepšie no je to nahodené na aute

Odesláno (upraveno)

Tak raz píšeš, že časť drážky sa ulomila a raz že tam nie je vôbec. Keď tam nie je vôbec tak ju urob :) Nahrej ten plech a zasuň ho tam.

Originálny plech tam drží lebo je v ňom vylisovaný ten zub, inak by bez lepenia vypadol rovnako ako na novej.

Upraveno uživatelem AnotherOne
Odesláno (upraveno)

Začína byť s toho vtipná kaša...drážky tam nie sú také ako na originály,na nových LED smerovkach drážky neplnia žiadny účel,je to len akasy napodobenina....pliesky sú tam nalepené, práve preto sa to utrhlo respektive zlomilo..

Hej ten zub tam je 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...