Guest Rudo08 Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 Zdravim,kúpil som nové led smerovky na 207,pri montáži sa mi podarilo na jednej strane ulomiť ten plechový držiak ktorý drží tu smerovku v spetaku...chcel som prehodiť ten pliešok zo starej,ale na tej novej led smerovke je to len nalepené takže je to inak ako na origináli.Smerovka tam zatiaľ drží ale bolo by lepšie keby to tam bolo uchytené na pevno.Vie niekto poradiť ako to riešiť ?budem vďačný. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 Keď dobre pozerám, ulomená je len vrchná časť plastovej drážky pre ten plech. Vystrihni si z niečoho nový pliešok tak, aby zapadol do zvyšku drážky. Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 (upraveno) Práveže ten starý pliešok mám,mám aj pliesky zo starých smeroviek,ale ako som písal,staré pôvodne smerovky mali drážky kde bol ten pliešok nasunuty ale tieto nové to majú inak..pliešok tam je nalepený,tie drážky tam nie sú také ako na originaloch,keby boli tak to prehodím,ale takto neviem...Takto je to na origináli....tie nové majú len dva pliesky s boku nalepené ta vrchna časť pliesku tam nie je... Upraveno 21. prosinec 2021 uživatelem Rudo08 Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 (upraveno) Problém je ten že časť tej drážky foto č.1 sa ulomila takže stráca svoj účel,práve tam kde to má držať ten pliešok,drážka nižšie nemá vyznam Upraveno 21. prosinec 2021 uživatelem Rudo08 Citovat
AnotherOne Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 (upraveno) Ale má, veď ti to vravím od začiatku. Vystrihni z niečoho nový plech zasuň do drážky nadoraz a vyhni ho opačne. Dal by sa po vyrovnaní použiť aj ten plech zo starej smerovky. Upraveno 21. prosinec 2021 uživatelem AnotherOne Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 No neviem,ono to vyzerá že drážka tam je na foto,ale v skutočnosti ťa drážka nie je,prečo by to inak lepili?Na origináli ten pliešok drží práve tá drazka..ten pliešok ako píšeš ty nemám kde zasunúť,odfotil by som to lepšie no je to nahodené na aute Citovat
AnotherOne Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 (upraveno) Tak raz píšeš, že časť drážky sa ulomila a raz že tam nie je vôbec. Keď tam nie je vôbec tak ju urob Nahrej ten plech a zasuň ho tam. Originálny plech tam drží lebo je v ňom vylisovaný ten zub, inak by bez lepenia vypadol rovnako ako na novej. Upraveno 21. prosinec 2021 uživatelem AnotherOne Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 (upraveno) Začína byť s toho vtipná kaša...drážky tam nie sú také ako na originály,na nových LED smerovkach drážky neplnia žiadny účel,je to len akasy napodobenina....pliesky sú tam nalepené, práve preto sa to utrhlo respektive zlomilo.. Hej ten zub tam je Upraveno 21. prosinec 2021 uživatelem Rudo08 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.