PUPEK Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 Zdar všichni. Než rozeberu půl auta , měnil jste už někdo kabinový filtr? Jde mi jenom o to, kde je uložen, letmým pohledem jsem nikde vstup nenašel, ale ať netrhám tapecírung u spolujezdce, pokud je v motorovém prostoru a podobně. Pažouta mám jako značku poprvé, tak se mi nechce hledat na slepo. Díkas moc za radu a hezký den! Citovat
ozzy56 Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 ahoj, u Partnera byl filtr za kaslíkem spolujezdce, kaslík se musel demontovat..., jinak když koupíš filtr Mann je na krabici návod na výměnu, u Riftra to bude beztak stejné, zkus hledat googlit u Mann PUPEK ohodnotil 1 Citovat
PUPEK Odesláno 27. listopad 2021 Autor Odesláno 27. listopad 2021 Hele mám Bosche, ale jinak super nápad, děkuji. Na stránkách Mannu jsou montážní návody.... Citovat
perito Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 Filtr je ve středu za tunelem a ovládáním klimatizace. Přístup buď zespodu pod spodním kastlíkem spolujezdce přes ten kryt nebo pohodlněji přes menší krytku vlevo ve spodní příhrádce spolujezdce. PUPEK ohodnotil 1 Citovat
Icemann81 Odesláno 30. listopad 2021 Odesláno 30. listopad 2021 Návod je celý na youtube, tu máš aspoň berlingo, čo je skoro rovnaké PUPEK a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Icemann81 Odesláno 30. listopad 2021 Odesláno 30. listopad 2021 Rifter filtre výmena: ozzy56 a PUPEK ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2021 Odesláno 30. listopad 2021 musím pochválit změnu při výměně filtrů klimatizace (kabiny), proti Partneru významný pokrok ale umístnění olejového filtru zůstalo stejné, bohužel, možná je to napadne při další modernizaci Citovat
PUPEK Odesláno 2. prosinec 2021 Autor Odesláno 2. prosinec 2021 V 27. 11. 2021 at 10:58, perito napsal: Filtr je ve středu za tunelem a ovládáním klimatizace. Přístup buď zespodu pod spodním kastlíkem spolujezdce přes ten kryt nebo pohodlněji přes menší krytku vlevo ve spodní příhrádce spolujezdce. Tím kastlíkem se to dá, ale přes spodní kryt, to by byl asi horor. Místa tam opravdu není nazbyt... Citovat
PUPEK Odesláno 2. prosinec 2021 Autor Odesláno 2. prosinec 2021 Díky borci ozzy56 a V 30. 11. 2021 at 11:15, Icemann81 napsal: Rifter filtre výmena: Díkas moc za video, asi jsem nepohledal pořádně. A hlavně tedy ze sebe udělám asi pitomce (nenapadlo mě to, protože jsem měl vždy koncern VW), ale vyměnil jsem samozřejmě jenom 1 ks toho filtru. Že jsou tam dva, tak to mě tedy nenapadlo ani ve snu.... Je to patrné až na tom videu. Ani v návodu na výměnu od BOSCHe to není zmíněno. A já si říkal, že je to dvojbalení filtru za hezký peníze ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.