Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar všichni.

Než rozeberu půl auta 😃, měnil jste už někdo kabinový filtr? Jde mi jenom o to, kde je uložen, letmým pohledem jsem nikde vstup nenašel🤷‍♀️, ale ať netrhám tapecírung u spolujezdce, pokud je v motorovém prostoru a podobně. Pažouta mám jako značku poprvé, tak se mi nechce hledat na slepo. Díkas moc za radu a hezký den!🙋‍♂️

Odesláno

ahoj, u Partnera byl filtr za kaslíkem spolujezdce, kaslík se musel demontovat..., jinak když koupíš filtr Mann je na krabici návod na výměnu, u Riftra to bude beztak stejné, zkus hledat googlit u Mann

Odesláno

Filtr je ve středu za tunelem a ovládáním klimatizace. Přístup buď zespodu pod spodním kastlíkem spolujezdce přes ten kryt nebo pohodlněji přes menší krytku vlevo ve spodní příhrádce spolujezdce.

Odesláno

musím pochválit změnu při výměně filtrů klimatizace (kabiny), proti Partneru významný pokrok :super:potlesk

ale umístnění olejového filtru zůstalo stejné, bohužel, možná je to napadne při další modernizaci :roll

Odesláno
V 27. 11. 2021 at 10:58, perito napsal:

Filtr je ve středu za tunelem a ovládáním klimatizace. Přístup buď zespodu pod spodním kastlíkem spolujezdce přes ten kryt nebo pohodlněji přes menší krytku vlevo ve spodní příhrádce spolujezdce.

Tím kastlíkem se to dá👍, ale přes spodní kryt, to by byl asi horor. Místa tam opravdu není nazbyt...

Odesláno

Díky borci  ozzy56 a 

V 30. 11. 2021 at 11:15, Icemann81 napsal:

Rifter filtre výmena: 

Díkas moc za video👍, asi jsem nepohledal pořádně. A hlavně tedy ze sebe udělám asi pitomce (nenapadlo mě to, protože jsem měl vždy koncern VW), ale vyměnil jsem samozřejmě jenom 1 ks toho filtru. Že jsou tam dva, tak to mě tedy nenapadlo ani ve snu.... Je to patrné až na tom videu. Ani v návodu na výměnu od BOSCHe to není zmíněno. A já si říkal, že je to dvojbalení filtru za hezký peníze😀

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...