Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som naštartoval auto bez problémov ,ale jakmile som pridal nad 2000 otáčok auto nepridáva len prerušuje otáčky hore dole každú sekundu.

Kolekcia chýb P1675,P0620,P0136. Nestretol sa niekto s takýmto problémom?

Ďakujem za odpoveď.

Odesláno

Chyba alternátora vyriešená výmenou aj spolu s novou batériou.No auto neide dusí sa.

Pokračoval som s Diag po premeraní všetky hodnoty ok. Skontroloval som sviečky,zapalovaciu lištu,funkciu škrtiacej klapky cez diag ok. Už si neviem rady auto stále pri 1900-2000 ot. dusí až sem tam strelí do výfuku. Už som rozmýšlal či neni zapchatý výfuk alebo čo ,ale na voľnobeh ide normálne. Vytiahol som aj váhu vzduchu no po štarte zdochne. Na diag to síce nevidno ale funguje aj plynový pedál.Ešte jedna vec pred tým všetkým som menil olej a prelial asi 0,7dl chodil som na tom 2 týždne potom som odsal, malo by to nejaký súvis?

Nejaké rady? Som v koncoch.

Sorry za to foto ešte neviem ako z mware+diag dostať foto.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Odesláno

Test může být jakýkoliv, ale KFV nemá žádný senzor tlaku paliva ;) musíš odpojit a změřit ručně tlakoměrem.. měl by jsi tam mít 3 až 3.5 baru 

Odesláno

Palivo ok 3 po pridaní 3,5. Vymenená zapaľovacia lišta , váha vzduchu, pedál plynový , Skrtiaca klapka+ nastavenie,alternátor , baterka.

Som v koncoch po pridaní sa dostane na 2000 otáčok a začne trhať . Potom sa rozsvieti trojuholník a hláska Eng man ….. zapne sa ventilátor na maximum.

Niekde som čítal o relé v poistkách .

Nejaké rady? Už som zvýšil reálnu cenu auta o 39%.

Ďakujem .

Odesláno

Chyba odhalená , asi? Po odmontovaní 

ecu stredný konektor voda. Odkiaľ sa vzala netuším . Skúsim to vyčistiť vysušiť a dúfať že sa to nejak nedostali na plosak. Neporadite niekto ako vyčistiť konektor?

3EBDA4C0-E868-4635-A05D-F622D67EF86B.jpeg

7F4A0CA2-DEDF-46BB-A738-9FE2097BBBEE.jpeg

Odesláno

Ahoj , pravděpodobně ti propouští řízenej termostat , zkontroluj patici na něm , jestli je v ní voda , tak ho vyměň a ten konektor taky . Patici počítače vystříkej kontaktolem a nech chvíli působit , potom vyfoukej vzduchem .

Odesláno

Tak je to v prdely, zistil som že ecu ma jeden pin odhnitý od konektora a ide na drahú opravu. V zástrčke my ostal zbytok a neide von. Nejako som ju rozobral a to dal dole zadnú časť a povytiahol plastovú západku v predu. Čo ďalej ?

Odesláno

Tak konektor určitě mám ;) jednotku s tímhle HW číslem bohužel ne.. ale dokázal bych jí sehnat a vypnout na ní immo ;) Pokud by si chtěl s aktivním immo, tak se bavíme o cca 15t za jednotku jetou :( Nová je 30... 

Odesláno

Jinak předpokládám, že nemáš přes baterii kryt co byl kryl baterku a jednotku že? 

image.pngimage.png

řešil jsem právě stejný problém v tomto týdnu ;) Nová ECU + přepájet konektor, tentokrát černý ;) 

image.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...