ChouLu Odesláno 3. listopad 2022 Odesláno 3. listopad 2022 Není to svolávačka, ale nomální technické řešení pokud se to na autě projeví Nejde to rozlišit podle tada výroby... musí se shodit trubky od turba a kamerkou se podívat na číslo víka.. a podle toho se dá zjistit zda je již inovativní nebo staré provedení Citovat
forumikus Odesláno 5. listopad 2022 Autor Odesláno 5. listopad 2022 Tak ja mám vymenený jak remeň tak kladky aj vodnú pumpu a zvuk zmizol tak na 50%. Aj v TSB postupe je napísané že zvuk celkom nezmizne. Neviem či by malo ešte význam dávať ešte prerábať veko ventilov z 7mm na 8mm a veci okolo toho. Pravdepodobne pôjde v ďalšom roku auto z domu. Citovat
Oxygo66 Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 Pekný deň prajem, rovnaký zvuk mám na svojej 307čke 1.6hdi 66kw, po výmene rozvodov ma najazdené 80 000 km, je potrebné dať znova vymenit rozvody? Alebo môžem ďalej jazdiť ? Ďakujem Citovat
Henry33 Odesláno 4. březen 2025 Odesláno 4. březen 2025 (upraveno) Ja som na combo 1.5 pri 90k mal?roztrhnutu retaz. Našťastie pri startovani a tak sa len menila za 8mm. Odvtedy však pozorujem tento zvuk. Ale nerobi to vzdy iba ked je zahriaty motor a je na volnobehu. Aj vy ti mate tak alebo to pocujete stále? Edit pridavam link zvuku : https://drive.google.com/file/d/1-3k0dcLEPSWL7_4WOVL9b5JsYdtD2p5_/view?usp=drivesdk Upraveno 4. březen 2025 uživatelem Henry33 Citovat
plonerp Odesláno 24. duben 2025 Odesláno 24. duben 2025 @Henry33 podobně zní moje 5008 1.5 z roku 21, včera jsem byl v servisu na oleji, hlásil jsem abnormální hluk, řetěz původní při 82t km, tvrdí mi, že žádný nenormální zvuk auto nevydává, kontrola kladek a všeho a prý je to ok ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.