Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ak sa chce niekto z vas zbavit elektronov na 307-cku dajte vediet. Zhanam pekne 16" alebo 17" (obute). Ak mate aj foto potesi - mail: tomex@szm.sk.

Odesláno

Hele - ja uz neverim snad ani sobe - ted jsem natocil 2000km za ctyri dny a vibraci jsem si nevsiml, takze asi si to nejak sedlo a to \"dynamicke \' vyvazeni fakt pomohlo:super

Odesláno

Samozrejme bol to for:aut.

A tento poznate?:

Aky je rozdiel medzi parkinsonom a alzhaimerom?

V podstate ziadny pretoze je jedno ci ten poldecak rozlejes alebo zabudnes vypit.:papa

Odesláno

kup si nove. elektrony by som este ako tak jazdene vzal, ale gumy rozhodne nie. skus kupit na www.nejlevnejsipneu.cz elektrony, ja som ich kupil tam a gumy na www.aaa-pneu.sk, ale mas to vlastne jedno, tie ceny su vsade rovnake, cize ooooooooomnoho nizsie ako na SK, dopravu mas zdarma, dobierka 60 Sk a donesu ti to az do baraku. Ak mas firmu tak si to nechaj vyfakturovat na firmu bez DPH a si king :cool:u mna to bolo nasledovne:

4x matador hectorra 205x55 R16 W spolu aj s dobierkou 8600 Sk a elektrony Dezent P 16\" 11090 Sk. Pripocitaj si cca 1500 Sk v pneuservise - u mna 4x dusik, nejake vyvazovanie a poistne sroby. Cca 20.000 Sk - za takuto cenu len velmi problematicky najdes nieco jazdene a nove je nove :cool:

Odesláno

Konecne jedna normalna priatelska rada (napriek tomu ze sa nepozname). JarinoRS moc, moc dik. Zobrat to na firmu ma vobec nenapadlo. Super napad:super.

Odesláno

caco, nemas za co, tiez som spekuloval ako mara s ...... a zistil ze toto je najlepsie riesenie. inac akurat dneska sused nahodil tiez elektrony, dal tam 17ky Alessio Action a vyzera to celkom fajne a vraj to ani nie je rebrinak, ale ja som sa uz 17\" trosku bal.

Odesláno

Ja mam Cotye a 16\" Continental PremiContact 205/55 r16. Ty vibrace mam obcas pri vyssich rychlostech, ale neni to pravidelne. Nevim prave jestli to je pneumatikama nebo silnici. Ale az tak kolem 130-140 km/h.

Odesláno

Ako som uz pisal skor (tema kupujem 307) sedlal som niekolko znaciek aut a v podstate u kazdeho boli citelne vybracie (teraz jazdim otcovu fabiu a vybracie prenasane na volant boli take ze volant sa triasol + - 3 az 4 mm samozrejme odhadom). Pokazde to vyriesilo kvalitne dynamicke vyvazenie.

Odesláno

Nejlépe pořídit nové disky i pneu. Nikdy nevíš co mají za sebou, jestli je někdu bouchul a pak rovnal, jde o bezpečnost, v lepším případě se nedají pořádně vyvážit a vibrují.

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

tak ja dost casto presedlavam z aut do aut a ziadne nevibruje, len moj pezotik :myslim a tatkova fabka ani zenino punto II absolutne nic...

Mne to na origi 16\" Peugeot elektronoch nerobi.. a pritom gumy mam vselijake :myslim

Je to velmi jemne citit zhruba v 125-130km/h rychlosti... ale ani predtym ani potom nic... a to predpokladam, ze by sa to dobrymi gumami doriesilo... :)

Ja by som tiez chcel nahodit 17-ky.. :)

Este je dost mozne, ze tie vibracie citime prave kvoli elektricky pohananemu servu - pricom vo Fabke alebo tej podobnym je klasicke mechanicke - a tam to doooost tlmi...

Myslim, ze toto elektronicke sa pripaja len v pripade potreby - tzn vo vyssich rychlostiach natolko nepomaha a preto viacej citis odozvu od vozovky - co si myslim nieje na skodu :papa

Odesláno

prave som si trosku otestoval pezotika, mal som dlhsiu cestu po svete, takze vibracie:

mam 16\" el a 205x55 R16 Matador Hectorra, auto ide neskutocne ticho, vibracie normalne nie su, ale vcera som nastavil tempomat na 130 a vibracie sa striedali s nevibraciami, podla typu cesty, takze ak bola \"vibrujuca\" cesta, vibroval aj volant, je cudne ze po pridani na \"vibrujucej\" ceste volant prestal, takze raz vibruje, raz nie, som z toho trosku jelen, ale uz to neriesim, beriem to ako tu uz ktosi spominal ako dan za el. posilnovac

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...