Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aká je spotreba 406 2.0 HDI 110hp/80kw a 406 2.0 HDI 90hp/66kw? Ktorý s týchto dvoch motorov doporučíte s ohľadom na výkon, spotrebu a cenu vozidla s rokom výroby 2000-2002. Ďakujem za rady.

Odesláno

osobne by som bral radsej 110ps pretoze 406 je dost velka a tazka a tak ta 90tka moc nepojde... tiez 90tka ma sice nizsiu papierovu spotrebu (myslim zanedbatelnu) ale na druhu stranu pri rychlejsej jazde budes ten motor viacej trapit a tak podla mna spotreba bude vyssia ako u 110... a ak sa rozhodujes medzi 2000-2002 tak neviem presne kedy sa zacali montovat FAP filtre ale 2002 ich uz tusim mali tak radsej by som bral o nejaky ten rok starsie :-)...proste bez FAP... zbytocna dalsia komplikacia ktora nemusi byt... osobne ked som sa zhanal po 406 asi rok dozadu tak cenovo to nebolo velmi rozlysovane skor zalezalo na stave auta nez na motore.... samozrejme za tu 90tku budes mat mensiu zakonnu poistku ale nieje to az taka tragedia...

hlavne si daj pozor a hlavne v sk na spekulantov co nosia buracky za lacno ich opravia a potom ti budu do oci tvrdit ze nebolo burane alebo ak tak len malo... pritom to mohla byt kludne totalka... popripade na stocene km.... to sa potom na servise nedoplatis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...