Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

lubo1978 mě již kontaktoval emailem. Tímto mu děkuji. Ale jeho řešení není můj problém. Kontroloval jsem plastové válečky na zámcích dveří a jak přední, tak zadní jdou prstem celkem lehce otáčet. Čili jsem je neřezal. Zatím stále zůstávám u svojeho otevíracího grifu (viz pár postů výše) Grif funguje zatím stoprocentně :)

Odesláno

kontaktoval ta lubo1978 ale mail mam lukas1978 som to ale stale ja. inac nemas zaco. mozno to pomoze niekomu inemu. skusal si tie zamky nastavovat? ja som ich musel trocha doladit.

• O 2 týdny později...
Odesláno

to lubo 1978:

Pisal si, ze ten palst. kruzok sa ma volne otacat. No mne sa neotaca ani na jednych dverach (ani prednych) a vyzera to tak, ze sa to ani nema otacat. Je to tam akoby nalisovane. Tak neviem...

Odesláno

nazdar prco.

urcite sa ma otacat. bol som v predajni peugeot a pozeral som na novu 307 a tam som si to vsimol.

stale som nechapal preco sa mi nedaju tie dvere nastavit a tazko sa otvaraju. nakoniec bol problem prave tu.

po orezani to je OK. skus sa pozret na inu 307.

Odesláno

aj Ticcino pisal ze sa mu lahko otacaju ale zrejme jeho problem je inde.

skuste sa pozret na inu 307. ja som mal napevno len jeden. po uvolneni sa dvere otvaraju super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...