zdeno2k Odesláno 22. říjen 2021 Autor Odesláno 22. říjen 2021 Aký máš ročník a náhodou fotky z toho ako remeň vyzeral nemáš luki52? Tak predpokladám, že to nebola iba výmena rozvodov, keď už sa rozpadol ten remeň úplne... Citovat
luki52 Odesláno 22. říjen 2021 Odesláno 22. říjen 2021 Mám ročník 2015 a nemám fotku. Jednoducho počas jazdy mi začalo vypisovať STOP, nejakú hlášku už nepamätám a jednoducho motor nemal výkon. Nasledoval odťah a v servise to riešili. Nemám rozpis čo menili, ale viem že určite aj čerpadlo oleja, výplach olejom. Pozri si túto stránku, pekne sú tam aj iné veci rozpísané https://www.nomaallim.com/psa-eb2-timing-belt-replacement.html Citovat
ChouLu Odesláno 23. říjen 2021 Odesláno 23. říjen 2021 @luki52 čerpadlo ti určitě neměnili to by ses nikdy do 1000€ nevešel udělal se jen klasickej způsob proplachu, vyčištění a výměna vany, řemen atd @zdeno2k ten řemen se mi uplně nelíbí... nedával jsi do oleje nebo benzínu nějaká aditiva? Citovat
zdeno2k Odesláno 23. říjen 2021 Autor Odesláno 23. říjen 2021 Aditiva som nikdy nepoužil, ale predpokladám, že sú v samotnom benzíne určite v nejakom množstve obsiahnuté. No neviem čo urobiť, ale asi to dám určite vymeniť v horizonte pol roka, ak to Peugeot náhodou neuzná, čo dosť pochybujem, keďže auto bolo v záruke do 04/2021. Citovat
zdeno2k Odesláno 5. listopad 2021 Autor Odesláno 5. listopad 2021 Chcem sa poďakovať luďom na tomto fóre, že mi poradili a nakoniec mi rozvodový remeň v autorizovanom servise vymenili bezplatne aj keď už auto nie je v záruke. Keby nebolo tohto fóra určite by som si to dával vymeniť za vlastné €, tak ešte raz všetkým ďakujem. Stačilo, že remeň mal nesprávnu veľkosť (do šírky) a že boli dodržané servisné prehliadky. Péťa, jirka307, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
luki52 Odesláno 8. listopad 2021 Odesláno 8. listopad 2021 Tak to som veľmi rád, že si nakoniec šiel do autorizovaného servisu aj po záruke. A hlavne že ti to vymenili zadarmo Citovat
zdeno2k Odesláno 9. listopad 2021 Autor Odesláno 9. listopad 2021 Aj ja som rád, že to takto dopadlo. Tento konkrétny autorizovaný servis ako aj značka samotná si u mňa dosť týmto šplhli. Nemal som až takú dôveru, ale týmto ma presvedčili, že im nie je jedno a zákazníkov si vážia a snažia sa urobiť všetko preto aby chyby z výroby odškodnili a nemusel to platiť zákazník, ktorý za auto dá nemalé peniaze a nemôže zato, že tento problém sa žiaľ vyskytuje. Nebyť ale tohto fóra, tak to platím z vlastného vrecka určite. Citovat
Martinius Odesláno 18. duben 2025 Odesláno 18. duben 2025 Zdravím po novom doporučuje Peugeot olej total 5W30 Ineo RCP miesto 0W30 ...ohľadne rozvodoveho remena na 1,2 puretech doporučuje Citroen výmenu 60tisic km alebo 6rokov no a Peugeot pre zmenu zas 100tisickm alebo 6rokov vyberte si...potom cenovo je rozdiel cca 150eur na výmenu v prospech Citroenu...Citroen 450eur Peugeot cca 600 Citovat
TheJaro Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Dobrý deň Prosím Vás menila sa špecifikácia oleja pre Peugeot 3008 1.6BlueHDI EAT6 88kw ? Dával som 0w30 zostať pri nej či zmeniť? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.