cappo2 Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Čaute, mám 307sw 2.0 Hdi 79kw. Mám únik chladiacej kvapaliny. Hadica ktorá vyzerala chybne vymenená a chladiaca sa tratí dalej aj ked auto stojí. Zaujímavé je že vytečie len do určitej výšky, nie všetko.Nejaký nápad prečo?Vopred ďakujem za každú radu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 No a je pod autem nějaká kaluž? neteče ti to třeba u topení? Mrkni pod koberec u řidiče a spolujezdce... Dost často to tam teče. Citovat
cappo2 Odesláno 2. srpen 2021 Autor Odesláno 2. srpen 2021 Nič som nenašiel akurát v tomto mieste sú vlhké tie vystelky(obr.) plus ta hadica pri spojke. Môže to byt tam? Citovat
Lukas.407 Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 taky mi pri stani vytekla chladici kapalina, cca 1 litr, mozna o trochu vice. tece to na zem pod auto. auto cca 14 dni stalo a pote pod autem louze Citovat
cappo2 Odesláno 3. září 2021 Autor Odesláno 3. září 2021 A v čom bol problém? Či chyba ešte nie je nájdená? Citovat
cappo2 Odesláno 6. říjen 2021 Autor Odesláno 6. říjen 2021 U mna stále záhada. V servise sa nenašla žiadna chyba a voda už netečie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.