Condor200 Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 Dobrý den všem, dnes jsem potřeboval dohledat na svém Travelleru vyražený VIN kód na karoserii. A nepovedlo se bohužel Díval jsem se do návodu, kde bych ho měl hledat, pročítal jsem i zdejší fórum, ale v motorovém prostoru ho ne a ne najít. Proto bych se na vás rád obrátil, jestli ho už taky nehledal a našel , jestli by mi mohl dát radu, předem děkuji Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 sice rifter , ale třeba je to stejné Citovat
JVT Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 Jestli si to dobře pamatuji tak vyražený VIN je v levé straně motorovém prostoru na horní části karoserie. Nejlépe je použít zrcátko. Snad je tento návod správný. Dej vědět. Já jsem kdysi VIN hledal spolu s obsluhou STK při evidenční kontrole při prodeji naší první předváděčky. Také jsme hledali hooodně dlouho. čau JVT Citovat
spagetti73 Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 Tak já ho mám v Travelleru před řidičem na okně.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.