Pe.Tr Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 https://www.yamaha-praha.cz/ojete-moto/tricity-300-detail-3430 Citovat
Klemoň Odesláno 26. srpen 2021 Autor Odesláno 26. srpen 2021 Najeto 3 549 km a z toho já těch 549 km za víkend Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 V 25. 8. 2021 at 10:18, Scratch napsal: .. Scratchi skoro jsem tě nepoznalten čas letí... Adélku jsem poznal, ta je pořád stejná Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 V 21. 8. 2021 at 20:57, Klemoň napsal: Takže opět děkuji všem zúčastněným, smůla těch co nemohli . @Pe.Tr Umí nejen vymyslet novou trasu, ale hlavně opět objednal výborné počasí . Tentokrát ráno nepršelo, ale "plačky" si stěžovali na mlhu , nicméně celý den bylo nádherně . A protože moje akce jsou nějak prokleté , opět se stali nějaké kuriozity , nehody. Nejsem hajzl a tak nebudu práskat , ale loni se při vystupování z mého Triku Véna "potápěl" s foťákem , letos si Kuba vypláchnul cestovní kufr enegeťákem . Prostě celý obsah se mu za jízdy přesunul z plechovky ven a zkontroloval mu klíče od auta , doklady, peněženku , oblečení atd. Lupnu sem také pár "vzorových" fotek a kdo bude chtít více, stačí napsat . . . Také nesmím opomenout @xSilver family, která je fajn od nejmenšího po největšího a navíc mne oslnili svojí připraveností včetně do map uložené trasy, takže když v závěru došlo k jejich neúmyslnému oddělení od skupiny do cíle po chvilce dorazili. Proto mají zasloužené místo na společném fotu, kde chybí jen @h4wk3y který mazal zkratkou domů do Pardubic ! Takže ??? Opravdu moc děkuji. Ještě pod čarou poznamenám , že se mi jako "provorodičce" povedlo jednou v zatáčce vysmýčit krajnici a jednou jsem to preventivně poslal rovně místo doprava a pak docela náročně v prachu brzdil z 90 na 0 a chudák Kuba za mnou a to samé . . . Tak konec keců a tady jsou ta fota . . . A teď kdo je kdo. Poznávám Petr. Tr A Klemon a zbytek nevím Citovat
Klemoň Odesláno 26. srpen 2021 Autor Odesláno 26. srpen 2021 před 8 minutami, Charlie 1 napsal: A Klemon a zbytek nevím Klemoň prošedivělý , zatmavené brýle a kožená Harleyka . . . a pak už z textu, kdo čím jel to poznáš , pátrej detektive . . . xSilver ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.