afro.cz Odesláno 16. červen 2021 Odesláno 16. červen 2021 Dobrý den, před nedávnem jsem si pořídil pro rodinku Tepeečko r.v. 2011 120kw a řeším drobné opravy. Mám nefunkčního parkovacího asistenta, diagnostika nic neukázala (neoriginál Peugeot). Při zařazení zpátečky se na displeji objeví jen nápis "chyba na parkovacím asistentu" nebo tak něco. Nemáte s tím někdo prosím zkušenost? Konektory na čidlech jsem stříknul kontaktolem a znovu zapojil. Dá se nějak zjisti zda je nějaké to čidlo poškozené? Pak už by zbývala jen elektro instalace, do té se mi moc pouštět nechce. Děkuji za jakékoliv rady, Pepa. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. červen 2021 Odesláno 17. červen 2021 je blobost aby origo diag nenasla problem me u stare C4 psalo chyba napajeni na cidle- ch po sundani narazniku sem nasel zlomeny plusovy vodic ke 3 cidlum - po oprave vse funkcni Citovat
ChouLu Odesláno 17. červen 2021 Odesláno 17. červen 2021 Neorigo diag nemá přístup do jednotky couváků, takže tam nic nenajdeš V diagboxu bude přesně popsáno co je za problém Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. červen 2021 Odesláno 17. červen 2021 @ChouLu jo ted sem to precetl jeste jednou pise o neorigo - ja to nejak prehlidnul ja myslel ze to mel na diagboxu Citovat
afro.cz Odesláno 19. červen 2021 Autor Odesláno 19. červen 2021 Díky chlapi, byl jsem na origo diagboxu, mám problém buď s ukostřením nebo přívodním kabelem. Dnes na to mrknu. Citovat
labdan Odesláno 23. leden 2022 Odesláno 23. leden 2022 Zdravím. Můžete mě popsat čím to bylo? Mám stejný problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.