rimmer Odesláno 3. červen 2006 Autor Odesláno 3. červen 2006 Takze sam pro sebe si odpovidam trosku sem prizvedl auto, a normalne odsrouboval ten plech s tim silentblokem. Podtim je normalne ulozeni a sroub, ktery drzi asi nahore ten tlumic v tom gumovem ulozeni. Ten silendblok je zespoda s plechovym kaliskem, ktery doleha na ten sroub a jeste tlumi razy toho tlumice v tom gumovem ulozeni. Diky tomu, ze je SB prazdny, dochazi k velkym kmitum te gumy az tak, ze narazi to zelizko s tim sroubem do toho plechu v kterem je ten SB. Rozebral jsem to, a prave cekam ... na co ? Narval jsem do toho silentloku silikon co jsem mel, prisilikonoval jsem ten plisek, ktery je originalne soucasti toho silikonu, ale abych se dostal do toho silentbloku, tak jsem ho musel vyriznout z te gumy. Tedka cekam az mi silikon ztvrdne a vecer to pudu testnout. Fotky mam, pripadne dodam ... bohuzel nemam je kam umistit Citovat
Pentik Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Pravě jsem se snažil napumpovat vaky, ale chová se to zvláštně. 1. jakmile trochu napumpuju vzduch do vaku a zkusím ho vyfouknout, tak z toho teče olej nebo něco, co ho připomíná 2. pokusil jsem se sundat vrchní kryt s hadicí a to tak, že jsem odšrouboval tři šrouby 13mm a dvě matky 10 mm, ale bohužel to nešlo sunda a protože jsem to nechtěl poškodit, nechal jsem to být a znovu přišrouboval 3. když vyšroubuji ventilek ven a zkusím se na autě zhoupnout, tak z toho stříká ojel, proto mám buď vak plný oleje nebo je děravý a olej se tam \"nějak\" dostal nebo ..... 4. ale prasklý asi není, protože tlak mi drží 5. jak jsem to tu pročítal, každý používá na pumpování kompresory apod. a při tlaku 2 atm. vak praskne. Já jsem použil pumpičku na kolo a po několika stlačení jsem si naměřil přes 3 atm, tak jsem to preventivně snížil na 1. Ale zarazilo mě, že se tam vlezlo tak málo vzduchu Takže teď nevím, kde je chyba. Levý silemblok má výšku asi 2,5 cm a vede do něj zezadu ta hadice. Pravý mám nějak zdeformovaný a má výšku asi jen 1 cm a hadice do něj vede z vrchu. Vypadá to i u vás stejně??? [upravil dne 10.6.06 Pentik] Citovat
jozefsv Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 takze pani.v tomto som uplny laik a ani neviem co to za tlmice mam pretoze mam vo vnutrajsku auta gombik sport.ma dve polohy.predne a zadne asi.ked to zmacknem tak nieco elektricky robi ale nic sa nedeje.tak ci tak sa mi rozsvieti kontrolka po 10 km na pristrojovke a na palubke blika.aky to je druh tlmica?kolko stoja nove?ale ze by boli v prdeli sa neda povedat lebo nic nebucha a auto sedi a nehombe sa. Citovat
Pentik Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 To taky nemusí být hned špatné tlumiče. Třeba u mého auta jsem zjistil, že někdo kdysy dávno, odpojil čidla u nafukovaného silembloku a u palivového filtru. Možná by nebylo špatné, zkusit otestovat nejdříve elektriku, než se rovnou pustit do výměn celých tlumičů. Alespoň to je můj názor Citovat
Kdo Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: jozefsv takze pani.v tomto som uplny laik a ani neviem co to za tlmice mam pretoze mam vo vnutrajsku auta gombik sport.ma dve polohy.predne a zadne asi.ked to zmacknem tak nieco elektricky robi ale nic sa nedeje.tak ci tak sa mi rozsvieti kontrolka po 10 km na pristrojovke a na palubke blika.aky to je druh tlmica?kolko stoja nove?ale ze by boli v prdeli sa neda povedat lebo nic nebucha a auto sedi a nehombe sa. Někde jsem to už psal, že to jsou dva na sobě nezávislé systémy. Jeden (a o tom tu píšeme) mají asi jen diesely, kde jsou hadicí propojeny SB s horním uložením tlumičů, ten je pasivní a je opravdu naplněn hydr. olejem. Ten druhý, co máš ty, je aktivní a je zapojen tak, že s vedením servořízení, resp. pumpou, jsou propojeny tlumiče a po aktivaci tlačítka \"Sport\" se pustí přes ventil tlaková kapalina do tlumičů, čím \"ztvrdne\" jejich tlumící charakteristika. Toto ale nemá vazbu na SB motoru. Citovat
jozefsv Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 dik za odpoved.takze mi to urcite nefunguje.co s tym?kde moze byt vada? Citovat
romo11 Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 vzdy ked sa tu rozobera nejaky problem po kratkej dobe sa to poserie aj mne...zacalo mi daco buchat od napravy a zda sa mi ze to ide od tlmica...pred nedavnom som si vsimol ze mam oteceny tlmic a myslel som ze z neho tecie olej...ale ked som skusal tie silentbloky tak tam neni ziaden tlak...ked som to skusil nafukat rucnou pumpou tak to vobec neslo pretlacit ale ked som odpojil pumpu mi trochu toho oleja vyplulo...co s tym? da sa ten silentblok vymenit za nejaky obycejny gumeny? ci treba kupit original? Citovat
rimmer Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: jozefsv takze pani.v tomto som uplny laik a ani neviem co to za tlmice mam pretoze mam vo vnutrajsku auta gombik sport.ma dve polohy.predne a zadne asi.ked to zmacknem tak nieco elektricky robi ale nic sa nedeje.tak ci tak sa mi rozsvieti kontrolka po 10 km na pristrojovke a na palubke blika.aky to je druh tlmica?kolko stoja nove?ale ze by boli v prdeli sa neda povedat lebo nic nebucha a auto sedi a nehombe sa. Někde jsem to už psal, že to jsou dva na sobě nezávislé systémy. Jeden (a o tom tu píšeme) mají asi jen diesely, kde jsou hadicí propojeny SB s horním uložením tlumičů, ten je pasivní a je opravdu naplněn hydr. olejem. Ten druhý, co máš ty, je aktivní a je zapojen tak, že s vedením servořízení, resp. pumpou, jsou propojeny tlumiče a po aktivaci tlačítka \"Sport\" se pustí přes ventil tlaková kapalina do tlumičů, čím \"ztvrdne\" jejich tlumící charakteristika. Toto ale nemá vazbu na SB motoru. Presne tak..tady je rec celou dobu o tom systemu na dieselu. Originalne se to plni olejem a trochu vzduchu na utvoreni tlaku, ale ono je celkem **** jestli tam dotlacis jen vzduch, fungovat to bude tak i tak. Ja uz tam nemam nic Praskly vak jsem natlacil silikonem, ale neni to ono. Kdyz to namontuju, tak tak akorat to tam narvu proti sile pruziny, ale jak to pustim na zem, tak to ma velky tlak na ten silentblok a dost se promackne, takze pres ty rekneme velke diry to trosilinku klepne o ten vrchni plech, ale normalni provoz v pohode Citovat
Kdo Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: jozefsv dik za odpoved.takze mi to urcite nefunguje.co s tym?kde moze byt vada? Proč myslíš, že to nefunguje?? V podstatě nepoznáš nic, jen za jízdy jsou tlumiče tvrdší a auto se míň naklání a houpe a vůbec... Citovat
Kdo Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 No, ještě bych rozšířil úvahu, když se to dá tedy přifukovat manuálně, proč ta vazba na tlumiče?? Jestli to není myšleno tak, že i bez tlaku (jen za pomoci té hydr. kapaliny, samozřejmě pokud je systém plný) to má třeba na nerovnostech, pokud se propéruje kolo jen nějak přizvednout motor a zase pustit na nějakou úroveň danou SB. Citovat
jozefsv Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 urcite to nefunguje pretoze ta kontrolka sa rozsvieti tak ci tak.ci to zapnem alebo nie,stale po 10 km to na pristrojovke zacne svietit a na stredovom paneli mi to tlacitko zacne blikat.aj ked ho potom mackam,tak je to stale rovnake.a ziadny rozdiel som nepocitil.neovladam ako funguje ten system.len viem,ze na vrchu pod tym ciernym krytom je drot ktory vedie niekde do tlmica a ked som to pocuval ci to pracuje ked niekto iny mackal ten gombik,tak bolo pocut ako nieco elektricky robi ale to bola sekunda a ziadnu zmenu som nespozoroval.neviem,ako sa k tomu dostat blizsie. Citovat
rimmer Odesláno 15. červen 2006 Autor Odesláno 15. červen 2006 taky jsem nad tim uvazoval, osobne nemam logicke vysvetleni pro toto KURVITKO nachazejici se pouze u dieselovych motoru 2.1TD starsiho modelu...ohledne prizvedavani docela pochybuji, protoze zrovna na silentbloku motoru se to mezi plnym a prazdnym valkem pohybuje tak kolem 2cm maximalne...je to cele napikacu proste Citovat
Kdo Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 Původně zaslal: rimmer taky jsem nad tim uvazoval, osobne nemam logicke vysvetleni pro toto KURVITKO nachazejici se pouze u dieselovych motoru 2.1TD starsiho modelu...ohledne prizvedavani docela pochybuji, protoze zrovna na silentbloku motoru se to mezi plnym a prazdnym valkem pohybuje tak kolem 2cm maximalne...je to cele napikacu proste Tak jsem díky kamarádovi ze servisu chytřejší. Zjistil a sdělil mi toto: Jedná se o tlumení vibrací. Nemá to vazbu na tlumiče kol, jen je tam upevněn horní konec s ventilkem. Skládá se to ze senzoru (na tlumiči) a silentbloku motoru, spojené hadicí s konstantním tlakem naplněné nemrznoucí směsí (50% voda, 50% nemrznoucí kapalina - stejné jako v chladiči - to koukáte. co , žádný olej). K seřízení slouží dva přípravky: měrka (obdelníkový plíšek, na jedné straně silný 3,5mm a na druhé 4,5mm) a hadička s adaptérem na ventilek, vybavená tlakoměrem (mezi adaptérem a kohoutem) a kohoutem a na druhé straně přípojkou na tlak. vzduch. Při kontrole, ev. seřízení tlumičů vibrací provádět na rovině při pohotovostním stavu vozidla (natankováno, doplněné kapaliny a pod.) a přední kola rovně. Kontrola: levý SB (převodovka) - pomocí měrky (3,5mm) zkontrolovat vůli mezi opěrným kotoučem a SPODNÍM dílem SB. Pokud je vůle velká - tlak zvýšit, pokud malá - snížit. Pravý SB (motor) - měrka 4,5mm, mezi opěrný talířek a HORNÍ díl SB pokud je vůle velká - tlak snížit, pokud malá - tlak zvýšit. - seřízení se provádí změnou tlaku přes ventilek na senzoru - důsledně dbát, aby se do systému nedostal VZDUCH. - ten přípravek - hadičku s tlakoměrem - naplnit nemrznoucí směsí (kohout otevřít a po naplnění zavřit) a připojit na ventilek na senzoru a druhý konec (s přípojkou na vzduch) držet nahoru, aby směs nevytekla. Na ten připojit tlakový vzduch a pomalu otevírat kohout na připravku. Tlakový vzduch začne plnit médium obsažené v hadici přípravku do systému a na tlakoměru sledovat tlak mezi 4 - 5 bary (1 bar = 1,02atm) Tlak v systému není důležitý, důležité jsou vůle na SB. Úprava vůle = viz nahoře. [upravil dne 6.12.06 Kdo] Citovat
rimmer Odesláno 6. prosinec 2006 Autor Odesláno 6. prosinec 2006 cele je to proste naprd...stejne uz mam oba SB na motoru vymeneze za normalni, levy vak mam jeste nepusteny ale pravy mi stejne jebnul kdyz jsem dofukoval. Tak jsem to rozebral, vyrizl ten kalisek, ktery je posazeny z jedne strany na sroubu tlumice, z druhe srany zality(ta horni) do toho vaku. Narval jsem tam silikon, nechal zaschnout, jenze to bylo malo, silikon je moc mekky, tak jsem tam narval jeste jako podlozeni gymovou zarazku co se dava na podlahu ke dverim..trosku ji orezal nozem, musi to tam byt natesno, tj. kdyz se pak sroubuje cely ten bazmek zpatky na ulozeni, tak dva lidi to tam presujou nez se chyt srouby. Protoze jinak je to lehle jako kdyby byl vak vypusteny, takhle to ma aspon trochu tlak na tlumic a nemlati to pak pripadne, protoze se to chova jako kdyby se tam napustilo trochu vzduchu a ten vak se roztahl..vedet tohle driv, tak sem si usetril spousty trapeni. Uz to tak mam skoro 3/4 roku a pohode po problemu. Hlavne je treba zacit vymenou SB za normalni, ty vetsinou praskaji jako prvni Citovat
Jacke_Jumpe Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 Původně zaslal: rimmer taky jsem nad tim uvazoval, osobne nemam logicke vysvetleni pro toto KURVITKO nachazejici se pouze u dieselovych motoru 2.1TD starsiho modelu...ohledne prizvedavani docela pochybuji, protoze zrovna na silentbloku motoru se to mezi plnym a prazdnym valkem pohybuje tak kolem 2cm maximalne...je to cele napikacu proste Od jakýho roku se tam dávali ty lepší já se tet chci ja Teť budu kupovat 2,1 td tak abych měl o problem míň. Citovat
rimmer Odesláno 5. leden 2007 Autor Odesláno 5. leden 2007 Původně zaslal: Jacke_Jumpe Původně zaslal: rimmer taky jsem nad tim uvazoval, osobne nemam logicke vysvetleni pro toto KURVITKO nachazejici se pouze u dieselovych motoru 2.1TD starsiho modelu...ohledne prizvedavani docela pochybuji, protoze zrovna na silentbloku motoru se to mezi plnym a prazdnym valkem pohybuje tak kolem 2cm maximalne...je to cele napikacu proste Od jakýho roku se tam dávali ty lepší já se tet chci ja Teť budu kupovat 2,1 td tak abych měl o problem míň. timto se fakt nezabyvej. Ja ty mechy narval silikonem a taky gumy co se davaji jako zarazka dveri a uz 3/4 roku pohoda. Silenbloky na motoru mam vymene za normalni a taky pohoda....Tento problem bych povazoval za uzavreny, nebot se da vyresit proste na kolene bez pouziti naradi - mechy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.