Dave405 Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 Měnil jsem před pár dny všechny filtry a motorový olej. Od té doby mi padá nafta. Stačí několik desítek minut stát a musím déle točit, až si čerpadlo natáhne palivo. Měl jsem vymontovanou celou nádržku s palivovým filtrem, je to jen zavzdušněné? Odvzdušní se to časem samo? Nebo co se mohlo stát? 405 1.9D Citovat
Poleg Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Zkus rucni pumpicku mela by max na 3 zmacknuti byt skoro tvrda.Kdyztak zkus tu nadrzku odvzdusnit ,snad to pomuze.Nebo muze nekde prisavat porad vzduch ,v mistech kde se spojuji hadicky no vlastne skoro kdekoli kde jsi to mel rozpojeny.Nejsem znalec ale ja na 306 musel vymenit tu pumpicku protoze propoustela naftu zpatky do nadrze.Je tam spousta moznosti tak nez neco vymenis zkus nejdrive vsechno dotahnout zkontrolovat jestli neni neco nekde skripnuty atd.At se zadari.Ahoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.