tomik1987 4 Posted April 8 Share Posted April 8 Ostali mi nejaké diely z mojej 406. Darujem za odvoz prípadne pošlem za cenu poštovného a plus niečo na kávu . Mám napríklad : riadenie komplet, sedačky zachovalé , servonádobka na hydraulickú kvapalinu., Predné otoče (sú hrdzavé boli nejaký čas von) , zadné svetlá jedno je prasknuté ak ma niečo napadne dopíšem . Quote Link to post Share on other sites
pavelu96 1,871 Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) "Plus niečo na kávu" sice není zdarma, ale když se dohodnete - dobrá... Edited April 8 by pavelu96 Péťa and minimaxa 2 Quote Link to post Share on other sites
ElektronikCZ 44 Posted April 8 Share Posted April 8 Ty sedačky jsou textil nebo nějaký lepšejší? A turbo bys tam neměl? Quote Link to post Share on other sites
tomik1987 4 Posted April 9 Author Share Posted April 9 (edited) Sedačky sú textil ale celý čas chránené poťahmi. samozrejme bolo by dať poťahy dole a vytepovať ich keďže nejaký piatok padá na ne prach turbo nieje to išlo asi preč medzi prvými. Edited April 9 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts