Kubis Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Ahoj.Můj kámoš mi přivezl hodiny do auta,že mu to v noci nesvítí..Dvoudveřový naftový pežotek má jen lvíčka,číslo nemá a já nejsem znalec typů.Krabičku- je to originál -jsem rozlousk,vadnou žárovičku vyměnil za modrou ledku.Po připojení to vše funguje - ale:svítí to i po vypnutí klíčku.Jako přívod jsou tři návlečky ve společném konektoru.Proud jsem dal 5 mA,tak to baterku neohrozí ani za rok,ale nemělo by to být až za klíčkem,nebo se světly?P806 Citovat
pigi.jakub Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Podle mě si to zapojil na kabel na napájení hodin mají tam být tři kabely, tedy aspoň P406 to tak má!Skus to přepojit Citovat
Kubis Odesláno 18. duben 2006 Autor Odesláno 18. duben 2006 Ahoj.Dík,mrknu na to znova,a přiberu si měřák.P806 Citovat
Dave_k Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Dvoudvířko je snad jen z těch novějších 406 cupé nebo 407 cupé. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.