Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne to dokonca hlasi aj nizku hladinu paliva od 15% a nizsie po kazdom zhasnuti motora. V tomto pripade mi vzdy pipne upozornenie v mobile. Tieto upozornenia a vsetky jazdy sa mi vzdy nacitaju do mobilu pri zapnutych a aj pri vypnutych mobilnych datach, jedine GPS a Bluetooth mam zapnute nonstop v mobile.

Odesláno

Jak jsem předpokládal, apka běží na obou autech normálně a načítání jízd i spojení přes Bluetooth funguje bez problémů. Asi jen chtěla obnovit spojení BT :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Má někdo stále problémy s touto "kvalitní"  aplikací?

Mám 308 rok 2015 a poslední zaznamenaná jízda 7. září 2022 :D ... od té doby bez šance se spojit. Propojení s autem funguje (volání, zvuk) ale appka jízdy nebere. Zkoušeno snad všechno, komplet reinstalace appky, v autě smazání telefonu a komplet nové propojení, ale prostě nic!

Když se koukám do appky k tomu připojení, tak nevím jeslti to tam dřív bylo, ale je tam nějaké "Postarejte se o ochranu osobních údajů" a že ta služba musí být deaktivována a jsou dvě možnosti viz. screen ... Moje auto ještě nemá to tlašítko asistence s logem Peugeot, ale tu druhou možnost jsem taky nikde nenašel a to mám komplet obrazovku s navigací a vším ... Tak jsem úplně blbej a neumím to najít? nebo to to auto nemá a tahle věc stejně nemá na připojení appky vliv? Díky za případné rady ...

Screenshot_20221108-160227.png

Odesláno

Niekto s prenosom dát do telefónu nemá problém, ja vždy, keď appku aktualizujem. Určitú rolu tam asi hrá aj značka telefónu so softvérovým vybavením. Mám Samsung s androidom a všetko, čo sa týka tejto appky som povolil, appka nemá povolené ísť do sleeping módu. Pred jazdou appku vždy otvorím. Ochranu osobných údajov v aute (2008 r. 2020) mám deaktivovanú, cez setting/privacy. Data and vehicle position sharing mám aktivované. Že sa telefón spojí s autom cez BT, ešte asi nemusí vždy znamenať, že sa My Peugeot appka spojila cez BT s tou časťou infotainmentu auta, odkiaľ sa prehrávajú dáta o jazde. Zdá sa, že mne pomáha po nahratí aktualizácie MyPeugeot sa odhlásiť s MyPeugeot osobného účtu a znova sa prihlásiť.

O tejto appke sa vedú diskusie na zahraničných Peugeot fórach. Aj tam niektorí nemajú problém, väčšina ako u mňa - raz to ide raz nie, a sú aj takí, že im to nejde vôbec a s príslušnými nadávkami appku odinštalujú. Nenašiel som nikde univerzálne fungujúcu radu, ktorá by raz navždy problém so sťahovaním dát do telefónu vyriešila.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já už to vzdal s touhle stupidní appkou. Zkoušel jsem několikrát všechno možné, minulý týden vyšla dokonce nová aktualizace, tak jsem opět zkusil appku reinstalovat, znovu párovat s autem ale prostě se nespojí. Pouze na úrovni , že přehrává zvuk do auta, nebo hovory ale na přetahování těch jízd prostě ne!!!  Nevím jak to ostatní dělají, ale já to už vzdávám. pavelu96 nahoře píše , že mu to bez problému funguje a má stejné auto jako já ze stejného roku, tak nevím :D Ještě jsem jednou i koukal na web na tu ochranu osobních údajů a to by moje auto fakt mít ještě nemělo ...

Odesláno

Dnes jsem aktualizoval na poslední verzi, kde píšou o "zlepšení spojení přes Bluetooth" a po dnešní jízdě nic. Znovu jsem nastartoval, shodil apku, vypnul/zapnul Bluetooth a auto se okamžitě připojilo a zahlásilo novou jízdu :myslim

Uvidíme s dalším používáním. Jízdy se mi načítají všechny, ale někdy je asi opravdu problém s připojením přes Bluetooth a načtou se třeba až další den.

Opravdu se načítají - nevymýšlím si... 👇

Odesláno (upraveno)

Zrovna jsem chtěl napsat, že se blížím ke 100% uložených jízd a spojení apky, ale při otevření se mi objevila tahle hláška...

Screenshot_20221203_181900_MyPeugeot.jpg

Edit: teď si uvědomuji, že jsem se hrabal v nastavení a přehazoval motivy, při kterých se restartovala systémová jednotka :papa

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

ahoj skusim stesti tady v slednim tydnu se na 308 2022 aktualizoval nekolikrat softver vozu a poslal jsem otazku peugeot service zda li se da zjistit  co se  zmenilo nebo pridalo a bylo receno ze se to neda zjistit   ale vice hlav vic vi  prosim o nazor  mali nekdo zkusenosti    dik   

• O 2 týdny později...
Odesláno

Po poslední aktualizaci appky se mi načetly dvě jízdy, poprvé od 7. září :D:D chtěl jsem si říct heuréka! , jenže dnes na mě vyskočila v telefonu aktualizace na Android 13 a tím veškerá radost skončila 😕 opět hotovo.

Odesláno (upraveno)

Zůstávám na Androidu 12 a i po nové aktualizaci apka funguje a vše se načítá, jak jízdy, tak palivo :super

Doplnění
Odesláno

Záleží jak na autě, tak na telefonu. Mám POCO F3 a mám většinou smůlu. Občas to omylem zafunguje, ale většinou ne. Na vánoce si dám nový telefon (Samsung) a uvidíme, co to udělá.

Odesláno (upraveno)

Tak první chyba, nefunguje přepínání mezi dvěma auty. Po přepnutí se musí zavřít apka a pak se to přepne :roll

Ale že teď jezdím jen jedním, tak mě to netrápí :aut

Edit: po restartu apky už funguje i přepínání :super

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

..mno... fungovani MYPEUGEOT APP a Android Auto zalezi hlavne na 2 vecech - na telefonu a na kabelu.  Diky prispevku zamestnavatele, jsem si poridil drazsi telefon nez za obvyklych 8 tisic (pouzivam radu let Xiaomi). Ted mam od Vanoc Samsung Galaxy a chodi to naprosto perfektne - jak pazouti apka tak Android Auto.... ..a dokonce i funguje sdileni Internetu s jednotkou auta pres BT..... 

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...