stankobn Odesláno 27. září 2022 Odesláno 27. září 2022 Mne to dokonca hlasi aj nizku hladinu paliva od 15% a nizsie po kazdom zhasnuti motora. V tomto pripade mi vzdy pipne upozornenie v mobile. Tieto upozornenia a vsetky jazdy sa mi vzdy nacitaju do mobilu pri zapnutych a aj pri vypnutych mobilnych datach, jedine GPS a Bluetooth mam zapnute nonstop v mobile. Citovat
pavelu96 Odesláno 29. září 2022 Odesláno 29. září 2022 Jak jsem předpokládal, apka běží na obou autech normálně a načítání jízd i spojení přes Bluetooth funguje bez problémů. Asi jen chtěla obnovit spojení BT *nohafuc* ohodnotil 1 Citovat
Paulie88 Odesláno 8. listopad 2022 Odesláno 8. listopad 2022 Má někdo stále problémy s touto "kvalitní" aplikací? Mám 308 rok 2015 a poslední zaznamenaná jízda 7. září 2022 ... od té doby bez šance se spojit. Propojení s autem funguje (volání, zvuk) ale appka jízdy nebere. Zkoušeno snad všechno, komplet reinstalace appky, v autě smazání telefonu a komplet nové propojení, ale prostě nic! Když se koukám do appky k tomu připojení, tak nevím jeslti to tam dřív bylo, ale je tam nějaké "Postarejte se o ochranu osobních údajů" a že ta služba musí být deaktivována a jsou dvě možnosti viz. screen ... Moje auto ještě nemá to tlašítko asistence s logem Peugeot, ale tu druhou možnost jsem taky nikde nenašel a to mám komplet obrazovku s navigací a vším ... Tak jsem úplně blbej a neumím to najít? nebo to to auto nemá a tahle věc stejně nemá na připojení appky vliv? Díky za případné rady ... Citovat
Akoc Odesláno 8. listopad 2022 Odesláno 8. listopad 2022 Niekto s prenosom dát do telefónu nemá problém, ja vždy, keď appku aktualizujem. Určitú rolu tam asi hrá aj značka telefónu so softvérovým vybavením. Mám Samsung s androidom a všetko, čo sa týka tejto appky som povolil, appka nemá povolené ísť do sleeping módu. Pred jazdou appku vždy otvorím. Ochranu osobných údajov v aute (2008 r. 2020) mám deaktivovanú, cez setting/privacy. Data and vehicle position sharing mám aktivované. Že sa telefón spojí s autom cez BT, ešte asi nemusí vždy znamenať, že sa My Peugeot appka spojila cez BT s tou časťou infotainmentu auta, odkiaľ sa prehrávajú dáta o jazde. Zdá sa, že mne pomáha po nahratí aktualizácie MyPeugeot sa odhlásiť s MyPeugeot osobného účtu a znova sa prihlásiť. O tejto appke sa vedú diskusie na zahraničných Peugeot fórach. Aj tam niektorí nemajú problém, väčšina ako u mňa - raz to ide raz nie, a sú aj takí, že im to nejde vôbec a s príslušnými nadávkami appku odinštalujú. Nenašiel som nikde univerzálne fungujúcu radu, ktorá by raz navždy problém so sťahovaním dát do telefónu vyriešila. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Paulie88 Odesláno 30. listopad 2022 Odesláno 30. listopad 2022 Já už to vzdal s touhle stupidní appkou. Zkoušel jsem několikrát všechno možné, minulý týden vyšla dokonce nová aktualizace, tak jsem opět zkusil appku reinstalovat, znovu párovat s autem ale prostě se nespojí. Pouze na úrovni , že přehrává zvuk do auta, nebo hovory ale na přetahování těch jízd prostě ne!!! Nevím jak to ostatní dělají, ale já to už vzdávám. pavelu96 nahoře píše , že mu to bez problému funguje a má stejné auto jako já ze stejného roku, tak nevím Ještě jsem jednou i koukal na web na tu ochranu osobních údajů a to by moje auto fakt mít ještě nemělo ... Citovat
pavelu96 Odesláno 30. listopad 2022 Odesláno 30. listopad 2022 Dnes jsem aktualizoval na poslední verzi, kde píšou o "zlepšení spojení přes Bluetooth" a po dnešní jízdě nic. Znovu jsem nastartoval, shodil apku, vypnul/zapnul Bluetooth a auto se okamžitě připojilo a zahlásilo novou jízdu Uvidíme s dalším používáním. Jízdy se mi načítají všechny, ale někdy je asi opravdu problém s připojením přes Bluetooth a načtou se třeba až další den. Opravdu se načítají - nevymýšlím si... Citovat
stankobn Odesláno 1. prosinec 2022 Odesláno 1. prosinec 2022 Toto su nastavenia mojej appky a funguje mi to bez problemov. @Paulie88 pravdepodobne nemas nieco povolene v mobile voci appke Citovat
pavelu96 Odesláno 1. prosinec 2022 Odesláno 1. prosinec 2022 Tak zatím to vypadá na 50% úspěšnost spojení. Jízdy se načtou až po druhé jízdě Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2022 Odesláno 3. prosinec 2022 Mám to stejne aktuální jízda se nacte až příští jizdu Citovat
Akoc Odesláno 3. prosinec 2022 Odesláno 3. prosinec 2022 Ja to mám presne ako @pavelu96. Fifty-fifty. Citovat
pavelu96 Odesláno 3. prosinec 2022 Odesláno 3. prosinec 2022 (upraveno) Zrovna jsem chtěl napsat, že se blížím ke 100% uložených jízd a spojení apky, ale při otevření se mi objevila tahle hláška... Edit: teď si uvědomuji, že jsem se hrabal v nastavení a přehazoval motivy, při kterých se restartovala systémová jednotka Upraveno 3. prosinec 2022 uživatelem pavelu96 Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2022 Odesláno 3. prosinec 2022 To mám taky jízdy kratší než 200m Citovat
blekotak Odesláno 4. prosinec 2022 Odesláno 4. prosinec 2022 ahoj skusim stesti tady v slednim tydnu se na 308 2022 aktualizoval nekolikrat softver vozu a poslal jsem otazku peugeot service zda li se da zjistit co se zmenilo nebo pridalo a bylo receno ze se to neda zjistit ale vice hlav vic vi prosim o nazor mali nekdo zkusenosti dik Citovat
Paulie88 Odesláno 14. prosinec 2022 Odesláno 14. prosinec 2022 Po poslední aktualizaci appky se mi načetly dvě jízdy, poprvé od 7. září chtěl jsem si říct heuréka! , jenže dnes na mě vyskočila v telefonu aktualizace na Android 13 a tím veškerá radost skončila opět hotovo. Citovat
pavelu96 Odesláno 14. prosinec 2022 Odesláno 14. prosinec 2022 (upraveno) Zůstávám na Androidu 12 a i po nové aktualizaci apka funguje a vše se načítá, jak jízdy, tak palivo Upraveno 14. prosinec 2022 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
BubakGS Odesláno 14. prosinec 2022 Autor Odesláno 14. prosinec 2022 Záleží jak na autě, tak na telefonu. Mám POCO F3 a mám většinou smůlu. Občas to omylem zafunguje, ale většinou ne. Na vánoce si dám nový telefon (Samsung) a uvidíme, co to udělá. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 14. prosinec 2022 Odesláno 14. prosinec 2022 (upraveno) Tak první chyba, nefunguje přepínání mezi dvěma auty. Po přepnutí se musí zavřít apka a pak se to přepne Ale že teď jezdím jen jedním, tak mě to netrápí Edit: po restartu apky už funguje i přepínání Upraveno 15. prosinec 2022 uživatelem pavelu96 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. leden 2023 Odesláno 3. leden 2023 Po aktualizaci nefunguje spojování jízd. Při každém sloučení jízdy zmizí a převtělí se na chybějící jizdy s touto hláškou BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 3. leden 2023 Autor Odesláno 3. leden 2023 ..jo to mi ted dela taky... ..ale apson trochu mi funguje. Pred tim vubec... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 5. leden 2023 Autor Odesláno 5. leden 2023 (upraveno) ..mno... fungovani MYPEUGEOT APP a Android Auto zalezi hlavne na 2 vecech - na telefonu a na kabelu. Diky prispevku zamestnavatele, jsem si poridil drazsi telefon nez za obvyklych 8 tisic (pouzivam radu let Xiaomi). Ted mam od Vanoc Samsung Galaxy a chodi to naprosto perfektne - jak pazouti apka tak Android Auto.... ..a dokonce i funguje sdileni Internetu s jednotkou auta pres BT..... Upraveno 5. leden 2023 uživatelem BubakGS Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.