Feryy Odesláno 5. březen 2021 Odesláno 5. březen 2021 Zdravim,prosim poraďte.Mám peug.5008 a dnes mi přestalo jít topení i klima.Mohl by to být ventilátor uhlíky a jestli jo tak kde ho mám hledat na autě.Díky feryy Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2021 Odesláno 5. březen 2021 @Feryy - přesunul jsem Ti dotaz z pokusů a přejmenoval. Klidně se rozepiš i víc, třeba o jaké auto přesně jde, co jsi už zkoušel, jak se to "nejde" projevuje, atd. Feryy ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 5. březen 2021 Odesláno 5. březen 2021 Předpokládám , že ti to nefouká , takže chyba může být ve ventilátoru , modulu , kterej reguluje otáčky ventilátoru nebo v jeho napájení (poj. skříńka v motoru , přechoďák v patici , vadný kabel ...) . Ventilátor a modul je za schránkou spolujezdce . Feryy, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 @Feryy Trochu asi zápasí s naším fórem, chtěl napsat: Citovat Když to zapnu tak to malinko fouká,ale tim ovládacím kolečkem to nechce přidávat a taky v tom malinko škrouchá.Do zádu to fouká normálně. Ale dal to ho hlášení Feryy ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.