El Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Čus,v posledních asi,tak čtrnácti dnech mám občas problém ze startováním:bojim Někdy se mi při startování stane,že motor o trochu dýl točí než obvykle,když chytne běží na malý moment jakoby na tři válce a potom se na chviličku rosvítí kontrolka diagnostiky motoru.:grrToto se děje,tak asi každé desáté startování.Nemáte s tím někdo nějaké zkušeností?Ale zatím jsem ještě pořád optimista,uvidím jak dlouho. Citovat
Guest Jirka639 Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 ahoj, tak nam ted uz kontrolky sviti porad a nejde nastartovat, v pondeli prijede odtahovka :-( Citovat
ALFWORKS Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: El Někdy se mi při startování stane,že motor o trochu dýl točí než obvykle,když chytne... Mne to robi niekedy to iste, lenze potom to chyti normalne... Ale myslim, ze to robi len pri studenom motore Mam objednanu diagnostiku, potom dufam uvidim... Citovat
ALFWORKS Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Takze diagnostika dosla, ale nepovedala nic ... ziadna chyba neulozena v pamati zavad ... Citovat
theiber Odesláno 10. říjen 2007 Odesláno 10. říjen 2007 Zdravim,mam taky problem pri startovani,,,tyden chyta normalne a oak najednou tak na po 3. Uz jsem s tim byl na diagnostice ale nic nezjistili:bojim. Tak opravdu nevim cim by to mohlo byt,svagr je elektrikar....dival se na elektriku a nasel nekde ubytek napeti mezi baterii a starterem. Potom vzal nejaky zazracny sprej,nastrikal vstrkovaci cerpadla a zatim je problem pryc. No nekdy je to fakt zahada Citovat
petr307 Odesláno 10. říjen 2007 Odesláno 10. říjen 2007 me se to stalo vcera na benzine, blbe sem poprve nastartoval, motor nestihl naskocit. pak asi az napoctvrte. jinak no problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.