Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Gratuluji a také vítám..

Jsme na to podobně, ja ve svých 18 dostal P605.. Jestli je v autě místo to nemusím řešit :) V P405 jsem se take neco najezdil (neridic) a prostor taky super:super

Odesláno

... a blahopřeju!!!

To já si kupoval první auto (tj. lehce jetou Škodu Feliciia Combi na leasing) až v době, kdy jsme si po osmi letech rajzování po podnájmech konečně naškudlili na vlastní bydlení kousek za Prahou.

Tou dobou mi už ale naštěstí také došlo to, co si s blížící se čtyřicítkou uvědomuji stále více - a to že největší frajeřina není jezdit jak hovado, ale že zvláště na českých cestách je největší frajeřinou jezdit slušně a přitom se bavit spíše tím, jak dojet na místo určení včas a přitom s co nejnižší spotřebou (tj. mj. i co nejekologičtěji)...

Ono když pak takhle dojíždíte po několika stovkách kilometrů zpět do místa výjezdu a trnete přitom, aby palubním počítačem indikovaná denní průměrná spotřeba už nevyskočila výše, to je teprve ten správný ADRENALIN!!!

Odesláno

Musím souhlasit.. Je mi 19 let, dalo by se říci, že bych měl být plný adrenalinu a zkoušet co to auto dokáže.. Zběsile podřazovat a držet otáčky v červeném políčku! Ale ono ne.. P605 mě dostala svou ladnou a houpavou jízdou.. a vůbec mě nenutí šlapat na plyn.. Ikdyž uznávám, že když jedu po dálnici svých 130km/h a vidím nějakého blba s něčim pofidérním jak se vedle mě drží rychlostí 132 km/h a snaží se mě předjet nedá mi to abych ten plyn nesešlápl :mad::P

Odesláno

No má historie aut není moc bohatá - první auto byla škoda 105, poté jsem zdědila vůz značky škoda Felicia, 1.3 benzin. Poté jsem toto auto z finančních důvodů prodala a koupila si super otůněný silný mladoboleslavský vůz značky škoda Favorit - nádherný bílý čtyřwočko (přední maska). Poté, co mi jej nabourali, jsem si koupila opět Favorita a ten mi vydržel donedávna -jsem ho odbouchala, bže 4000 km měsíčně trochu nevydejchal :D No a teď mám Peugeota 405 - náhodná skvělá koupě (za 8.000,- Nekup to) :D

Odesláno
Původně zaslal: J.pcd

No má historie aut není moc bohatá - první auto byla škoda 105, poté jsem zdědila vůz značky škoda Felicia, 1.3 benzin. Poté jsem toto auto z finančních důvodů prodala a koupila si super otůněný silný mladoboleslavský vůz značky škoda Favorit - nádherný bílý čtyřwočko (přední maska). Poté, co mi jej nabourali, jsem si koupila opět Favorita a ten mi vydržel donedávna -jsem ho odbouchala, bže 4000 km měsíčně trochu nevydejchal :D No a teď mám Peugeota 405 - náhodná skvělá koupě (za 8.000,- Nekup to) :D

:papa:papaVitej taky mezi námi,a? ti jezdí:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: LubošK

a proto tady píšu své zážitky kdykoliv, kdy mi to živení mé rodiny (což není práce:-) dovolí.

Zážitky?? No prosim - já dneska Peugeotu udělala menší ostudu - moje staré auto Fáfa dneska táhnul na laně Peugeota 405 SRi (ne mého) a to přes celou Plzeň :mrk:D

Odesláno

Takže třeba poměrně striktně dodržuji (a popravdě řečeno si občas také dost tvrdě vynucuji) pravidlo zipu.

A tak vždycky, když poskakuji v Praze po Letné v koloně hezky v pravém pruhu a v levém pruhu se snaží na konci přerušované čáry někdo zařadit, aby pak nemusel přejíždět plnou nebo odbočit za Spartu, automaticky pouštím...

Jenže když se pak dořítí až těsně před tramvajový ostrůvek nějaký taxikář či namachrovaný bavorák nebo audina s pražskou SPZkou a začne se tam (pokud tam zrovna nestojí policajt) přes plnou bílou cpát přede mně do pravého \"průběžného\" pruhu, tak prostě jedu, i kdybych mu ten pravý blatník měl urazit.

Na tyhlecty \"nadlidi\", co si myslí, že spěchají víc než my ostatní, jsem totiž čím dál tím alergičtější...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...