Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

To nemůžete porovnávat podle ceny auta.  2008 je vždy až třídu za 308, tak to někde musí být znát 🙂, u 208 to vachtlá taky, bude to stejný základ.

Odesláno
před 13 hodinami, HanysR napsal:

@Ajap To je jenom dobře. Kdyby u tvého bylo to co u auta s kterým teď jezdím, všiml by sis toho. To mi věř. Však to tady někteří taky popisují 😉 Vada to asi není ale musí se to brát tak, že je to auto přes 600 tisíc (verze kterou teď mám) takže bych od toho čekal prostě víc. Jsem jen objektivní, nic víc. S EAT8 by to bylo velmi příjemné. Jinak motor a vše ostatní, velmi příjemné. Nečekal jsem to.

To musím říct, že v té cenovce bych to těžce rozdýchával taky. 

Fakt by mě zajímalo, co je tam jinak (hůř) oproti 4 roky staré 308 (a modelově je to vlastně 8 let staré auto...) :myslim

• O 6 měsíců později...
Odesláno (upraveno)
V 1. 2. 2021 at 18:46, Mikral napsal:

Ahoj všem, mám v listopadu koupený nový P2008, manuál, benzín, 100 koní a poskakuje mi řadící páka směrem vpřed vzad, odhadem cca 5-10 mm. Převážně se to stává při změně plynu, ale mnohdy i mimo to. Někdy se to stane jednou (vpřed-vzad) a někdy i vícekrát za sebou, kdy to takto cuká třeba 5x za sebou. V servisu mi sdělili, že je to u 2008 normální a že to způsobuje uchycení řazení. Chtěl bych se zeptat, máte někdo stejnou zkušenost? Jak se vám chová řadící páka u tohoto modelu? Díky .

Mám ten ísty problém. Auto je práve v servise majú vybrat prevodovku a niečo vymeniť. Najazdených 10 km. Práve som vyšiel z predajne. Doplňujem info. Prevodovka kompletne rozobratá. Zle vymedzené vôle prevodových kolies. Aktuálne čakajú na náhradné diely z Francúzska. Pohyb páky za jazdy nie je normálna vec ako pripisujete vyššie! Zlýhal ľudský faktor pri kompletizácií prevodovky.

Auto dodané do salónu  v SR 12/2021. Kúpené 2/2022. Najazdených 10 km.

Upraveno uživatelem Marto77

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...