Mikral 0 Posted February 1 Share Posted February 1 Ahoj všem, mám v listopadu koupený nový P2008, manuál, benzín, 100 koní a poskakuje mi řadící páka směrem vpřed vzad, odhadem cca 5-10 mm. Převážně se to stává při změně plynu, ale mnohdy i mimo to. Někdy se to stane jednou (vpřed-vzad) a někdy i vícekrát za sebou, kdy to takto cuká třeba 5x za sebou. V servisu mi sdělili, že je to u 2008 normální a že to způsobuje uchycení řazení. Chtěl bych se zeptat, máte někdo stejnou zkušenost? Jak se vám chová řadící páka u tohoto modelu? Díky . Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,472 Posted February 1 Share Posted February 1 tvl., co všechno bude normální u nového auta ?? , poradil bych zkus jiný autorizák, i když v Opavě jsem byl spokojený s domluvou místních techniků Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Motogpmania 2 Posted February 1 Share Posted February 1 Mám ho asi 14 dní a taky jsem si toho všimnul, přesně jak píšete. Je to nepříjemné ale myslím že u této převodovky je to normální stav. I v různých testech tuto manuální převodovku nechválí, narozdíl od automatu Quote Link to post Share on other sites
Mikral 0 Posted February 2 Author Share Posted February 2 Díky za odpovědi, já jsem z toho popravdě řečeno zděšen, nemám rád, když se mi v autě něco samovolně pohybuje. Quote Link to post Share on other sites
Akoc 40 Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) V mojej 130k 2008SUV radiaca páka neposkakuje. Aspoň som si to nevšimol. Edited February 11 by Akoc Quote Link to post Share on other sites
Motogpmania 2 Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) Lehce na ni polož ruku (samozřejmě za jízdy a se zařazenou rychlostí ) a mírně přidávej a ubírej. Edited February 11 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
Akoc 40 Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) To Motogpmania: Dnes som to testoval, ako si poradil, ale páka sa nepohla ani trochu. Najazdil som 100 km. Edited February 13 by Akoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts