Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, potreboval bych poradit. Mam 306 z 95 td a nechal jsem si vymenit turbo. Auto tahne krasne, olej uz se neztraci, ale bohuzel to dela divnej zvuk. Je to houkani jako kdyz jede vlak.Presne v momente kdyz zacne turbo zabirat. Nejvice je to slyset za 1 a za 2 pak uz je to tissi. Nevim si s tim rady. Intercooler je vycisteny, hadice taky. Napadlo me ze to bude nejaka dira nekde v hadicich ci nejaka netesnost nekde v tesneni, ale nevim kde...Muzete mi nekdo poradit???????Diky za radu

Odesláno

Turbo se muze projevit piskanim/sycenim/kvilenim...pokud si nejsi jisty, tak porovnej s podobnym motorem/autem. Jinak bys musel hledat rucne kde to fouka, pokud fouka..

Odesláno

Ahoj, mě to taky hučí, ale jen při nižších otáčkách nebo volnější jízdě. V zátahu už si jenom lehce píská, ale to je u turba normální. Kolega má Xantii a prý mu to taky lehce hučí!!!;)

Odesláno

pokud se ti to nezda, zkontroluj si zbezne hadice, ale vsechny turba, zejmena ty starsi maji nejaky zvuk. Moje pri polovicnim zatahu asi tak piska-vyje, a pri plnem uz piska-syci velmi vysokym tonem, takze asi tak. Muze se taky stat, ze je nekde mala netesnost, na vykonu to nepoznas, ale muze to zpusobovat nejaky nezvykly, nebo nadmerny hluk...

Odesláno

No turbo je sice starsi ale nikdy predtim to nedelalo.Je to hroznej hukot. Ale jen kdyz zabira na jednicku a dvojku...Pak uz to neni skoro slyset. Nejspis bude nekde dira, nebo bude nejaky spatny tesneni, de mi o to co bych s tim mohl udelat. Hadic jsem skontroloval a vymenil tesneni u sani-takovy to maly mezi intercolerem. Pak jsem taky slysel ze to dost casto dela tesneni co jde z motoru do vyfuku. Prej ze pokud se to tesneni jednou sunda uz se tam nemuze dat zpatky. Oni tam ty idioti dali to puvodni a asi si to nesedlo a ted to tam fouka.........Panove zkuste mi poradit bliz please....

Neni to syceni, je to takovy houkani spis rachot...auto ale tahne krasne a nic neobvykleho to nedela.... Jeste mi jeden servisman rikal ze to muze delat intercoler...ale ten je vycistenej a ok, tak nevim....Nemam porad penize na to davt to nekam zkoumat kdyz ty kreteni stejne nic nepoznaji....PORADTE PLEASE

Odesláno

No vykuchany katalyzator tam mam....spis tam zadnej neni nechal jsem ho vyndat, ale predtim kdyz jsem mel to starsi turbo tak to nic nedelalo a po vymenene co to rozebrali a zas dali dohromady tak to huci......

Odesláno

a proč mě to nedělá nic:myslim Ani o něm nevim že tam je.Mě se zvuk turbíčka docela líbí:superakorát že si ho u mě neužiju.

Někdo má někdo nemá:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...