Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prisiel mi domov list z Peugeotu.Zvolavacia akcia na Peugeot 2008. 1.2 .Tyka sa to brzdoveho systemu a rozvodoveho remena.Dalej sa tam pise ze udrzba je nevyhnutna a bude vykonana bezplatne.

Vyhladal som zvolavaciu akciu a stranke Peugeotu podla Vin.Vysledok je okamzite vyhladanie autorizovaneho servisu peugeot.

Uz niekomu nieco prislo domov?

Odesláno (upraveno)

ano, někdo tu už psal, že servis bude měřit rozvodový řemen v jakém je stavu, aut roku 2019 a mladších se to netýká, co vím,  takže budeš mít auto starší..., brzdy nevím :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Ahoj!

Přečti si vlákno rozvodový řemen a budeš vědět vše. Kontroluje se stav řemenu měrkou, pokud neprojde, dělá se rozvodák, čistí motor, sací koš a mnoho dalšího, podle toho, jak to bude vypadat po rozebrání. Brzdy s tím souvisí tak, že u turbo motorů vzniká podtlak pro činnost posilovače brzd pomocí vývěvy, jejíž pohon je nějakým způsobem odvozen od motoru a je mazán a tak hrozí, že drobky z řemenu znemožní její mazání, ta se zadře a pak auto ztratí z větší části brzdný účinek. Jak jsem psal, kontroluje se každý motor dotčený svolávačkou, ne každý je ale postižen touto závadou. Jinak jsme zde i dospěli k závěru, že se ještě upravuje software motoru, aby případně diagnostika motoru zjistila výkyv v mazacím tlaku oleje dřív a včas na problém upozornila. Zítra jdu na to přehrání softu, řemen jsem měl v pořádku.

Mára

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...