Martin V. 1 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Zdravím, potřebuju radu, ve středovém panelu pod kolečkem ovládání směru foukání (na sklo, na nohy aj.) mi přestala svítit žárovka. Pod kolečkem nastavení teploty ale svítí, pojistkou to nebude. Jak nebo spíše co mám demontovat abych vyměnil danou žárovku? Prosím o radu, ikdyby se nejednalo čistě o 301, 1.6 HDi, 2014. Děkuji za odpověď Quote Link to post Share on other sites
jarokare 3,216 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 (edited) Ahoj , patice s žárovkama jsou nasazený zezadu panelu ovládání topení , takže to budeš muset rozdělat (vyndat) tak , abys tam strčil ruku ... Edited December 15, 2020 by jarokare Petr 3008 1 Quote Link to post Share on other sites
Martin V. 1 Posted December 15, 2020 Author Share Posted December 15, 2020 Děkuji ti, ale náhodou nevíš kudy se dostat k tomu, abych vysunul tento modul co? Podle obrázku se dá vyndat celý ten panel s třema kolečkama.. asi. Budu rád za každou radu. Quote Link to post Share on other sites
jarokare 3,216 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 No , stačí pohledat na gůglu ... Quote Link to post Share on other sites
Martin V. 1 Posted December 15, 2020 Author Share Posted December 15, 2020 Noo, hledal jsem ještě dříve než jsem založil toto téma, ale né nacházel jsem nic ohledně 301ky, nenapadlo mě hledat třeba u C-Elysee. Mockrát dík Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts