Vvitty Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 by Vvitty by Vector skoda jen, ze pres den parkrat sprchlo... ale zase pohled na 306 s nanesenym voskem, jedouci po silnici smerem k podzemnimu parkovisti mohl byt docela zajimavy [upravil dne 2.4.06 Vvitty] Citovat
John Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Pěkný, pěkný taky bych mohl konečně auto umýt a naleštit...... Citovat
Vvitty Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: komisar fakticky sis dal záležet ,já když nablejskal auto tak pak většinou začalo pršet takže to tolik nepřeháním:papa no, ono zacalo prset tesne pote, co Vector krouzivymi pohyby nanesl vosk na auto... tak jsme museli prchnout do garazi a pocitam, ze dnes bude prste zas. ale tak bylo potreba provest po zimne poradnou ocistu - odbahneni, odsoleni, nalesteni... Citovat
Guest DD Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Kuci usaty, jste byli v Hostivari a nedali jste vedet ani . Ja tam vcera projizdel asi 3x .. ale ani jednou jsem vas nevidel Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Pěkný Ale to se to myje když je na to víc lidí Já jsem ho měl taky umyty ale pak začalo pršet Citovat
Vvitty Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Pěkný Ale to se to myje když je na to víc lidí Já jsem ho měl taky umyty ale pak začalo pršet no ale zase jsme meli vic aut, zeeeee..... jo, a prisli jste o prvni jarni sraz Peugeot-Clubu na mycce u intersparu vevnitr je maly tuningovy obchudek kupodivu tam meli i veci, ktere se daji pouzit... to se normalne nevidi Citovat
Trundik Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 tak to já jen umyl. Leštit budu až před srazem Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Petr 406 red Pěkný Ale to se to myje když je na to víc lidí Já jsem ho měl taky umyty ale pak začalo pršet no ale zase jsme meli vic aut, zeeeee..... jo, a prisli jste o prvni jarni sraz Peugeot-Clubu na mycce u intersparu vevnitr je maly tuningovy obchudek kupodivu tam meli i veci, ktere se daji pouzit... to se normalne nevidi Já většinou myju sám dvě auta moje a tátovo a někdy i brachovo a to je pak sila. Ale zásada je umýt svoje auto první, nato mam víc sil a dam si víc zaležet :D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Trundik tak to já jen umyl. Leštit budu až před srazem Já jsem to taky ještě neleštil. Dokud bude pršet tak je to škoda. Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: mk405 koukám že bez fotáku už ani na krok To musí bejt Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Dnes se udělalo hezky, tak přemyslím že bych to oplachnul Citovat
mk405 Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Dnes se udělalo hezky, tak přemyslím že bych to oplachnul a je to tu - davová hysterie mytí aut :D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Petr 406 red Dnes se udělalo hezky, tak přemyslím že bych to oplachnul a je to tu - davová hysterie mytí aut :D:D Ja jsem jo měl čistý nedavno, ale pak pršelo a je trochu špinavý tak bych to jen oplachnul Ja nemám rád když je auto špinavé Citovat
Vvitty Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Petr 406 red Dnes se udělalo hezky, tak přemyslím že bych to oplachnul a je to tu - davová hysterie mytí aut :D:D to dela to jaro... nejhorsi je, ze jsem zjistil kolik mi tam pres zimu pribylo skrabancu a direk, jak mi blbci na parkovisti omlatili dverma auto naposledy minuly tyden, jeden idiot parkoval od myho auta pul metru a stejne mi odrel naraznik, pako... nechapu, jak se mu to povedlo. Citovat
Vvitty Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Trundik tak to já jen umyl. Leštit budu až před srazem Já jsem to taky ještě neleštil. Dokud bude pršet tak je to škoda. to nebylo lesteni, to bylo pouze odstranovani svinstva po zime hezky projet myckou, pak zamalovat dubky v laku a nakonec potahnout ochrannou vrstvou Citovat
Crack Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 pěkný taky to budu muset ted o vejkendu umejt naleštit a postavit na letní Citovat
Vvitty Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Crack pěkný taky to budu muset ted o vejkendu umejt naleštit a postavit na letní na letni je jeste chvili casu dost, ale asi tam uz brzy dam jarni obuti ale ty zimaky uz stejne na dalsi sezonu neplanuju, tak je jeste trosku dojezdim... na vysocine je porad snih Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Petr 406 red Dnes se udělalo hezky, tak přemyslím že bych to oplachnul a je to tu - davová hysterie mytí aut :D:D to dela to jaro... nejhorsi je, ze jsem zjistil kolik mi tam pres zimu pribylo skrabancu a direk, jak mi blbci na parkovisti omlatili dverma auto naposledy minuly tyden, jeden idiot parkoval od myho auta pul metru a stejne mi odrel naraznik, pako... nechapu, jak se mu to povedlo. To mi povidej, ty skrabance a dirky to je děs Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.