DanielD52 Odesláno 24. listopad 2020 Odesláno 24. listopad 2020 Dobrý deň, mám peugeot 207 1.4hdi r.v. 2007, na aute sa vymenila vpodstate cela predna naprava (ramena, tycky stabilizatora, tlmice, horne ulozenia, capy riadenia). Nevymenili sa vsak ulozenia stabilizatora. Autu po par mesiacoch zacala vrzgat predna naprava. Zda sa mi ze to ide od soferovej strany. Vrzga to len pri prejazde po nerovnostiach a viac v prvych km jazdy, a ked je vonku mokro. Je mozne ze to budu ulozenia stabilizatora ? Aky je k tomu pristup ? Co som to pozeral tak to vyzera ze dost zly. Co vsetko bude potrebne pripadne demontovat aby som to vymenil ? Pripadne mi to vie niekto vymenit na Zapadnom slovensku ? Ďakujem za odpovede :) Citovat
ozzy56 Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 já zkoušel vrzání stabilizátoru tak, že jsem z obou stran stříknul nějakým olejovým sprejem (silikon atd.) mezi stabík a samotné uložení (tu gumu), někdy potřebuješ tu tenkou hadičku do spreje, aby se tam dalo dostat..., když vrzat přestalo, nechal jsem na majiteli, jestli uložení vyměnit, nebo nechat tak... Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.