Stereophonic Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Na 605 2.0 je orig.1 vrtula alebo maju byt dve?Pretoze ja mam jednu a zda sa mi ze to nestaci.A ked vypnem klucik stejne vypne.Nevie mi niekto poradit prosim? Citovat
rimmer Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Prehriva se ti motor, nebo se ti to jako jenom zda ? Podle me ma mit jednu vrtuli...kdybys mel klimu a intercooler uz by byly asi lepsi dve, ale pokud se ti neprehriva, tak co chces resit ? Citovat
Stereophonic Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 ak je 100-105stup.v poriadku-co asi podla starsich prispevkov je tak sa neprehrieva.lenze ked vrtula bezi tak sa mi to nezda byt dostacujuce a vypne skor ako budik ukaze nizzsiu teplotu:mrk Citovat
rimmer Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 podivej...100/105 muze byt kratkodobe...porad by nemelo byt...muj nazor je, ze jedna vrtule uchladi uplne v pohode, spis by mohl byt zaneseny chladic, nebo zavzdusneny okruh atp. Navic pri vyssi rychlosti napr. 120 a vic, uz vrtule praktiky nema vliv na chlazeni, protoze proud vzduchu je uz vetsi nez umi dodat vrtule. pokudi pri takove rychlosti mas velkou teplotu, tak bych to na vrtuli nesvadel. Citovat
Stereophonic Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 ale ja hovorim v pripade ze auto stoji na mieste,motor bezi tak neexistuje aby sa prehrial ale v mojom pripade teplota stupa az na 100st.,potom klesne na nieco pod 90 a potom znova vystupi na 100-102-3st.potom sa spusti vrtula ale vypne skoro-- nie az ked schladi ale pri asi97-8st. A ako je to so snimacom,co vrtulu spusta? Nieje napr.viac druhou na viac teplot? A nebolo by najlepsie prerobit to na manual? Citovat
barenst Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 2 vrtule jsou u aut s klimatizaci a aut ktere maji original tazne . Citovat
Stereophonic Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 barenst>diky ale v tomto bode sme uz boli a teraz riesime asi nieco ine+++ ALE DIKY... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.