Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

El: chcem poprosi?, či by si mohol aj mne posla? tie foto. Asi máš tiež brejka a zaujímalo by ma ako to na ňom ukáže.

Vďaka moc.

Odesláno

Fotky mi prišli, vďaka . Vyzerá to fakt dobre:super. Len by ma ešte zaujímalo aké tam máš gumy. Asi ešte origoš z predaja. Hovoríš, že tie Dezenty si skúšal aj pri vyššej rýchlosti a vibrácie nič?

Odesláno

Originál od koupě auta BRIGESTONE TURANZA 195/65 R15.Zatím žádné vibrace,když jsem měl tohle pneu na plecháčích,tak to trochu vibrovalo:o:papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Já jsem sehnal originál 17 Challenger s pneumatikami 205/50/R17 89W Pirelli Zero Rosso.V techničáku mám napsány 205/55/R16 a tak jsem je chtěl do techničáku dopsat ty 17.V peugeote se mnou sepsali žádost ale dovozce Peugeot to zamítl.Na moje 307 1,6 16v prý 17 palcové kola nejsou schválené.Nechápu proč ,když na 2,0 HDI nebo 2,0 benzín jsou schválené.Obvod kola zůstává skoro stále stejný jak u 195/65/R15,205/55/R16 tak 205/50/R17.

Jízda s těmi 17 je tvrdší,ale lépe drží a visuálně jsou super.V garáži mám ještě 16 Ariane.Nevím které prodat.Jinak spotřeba mi s 205 širokýma gumama vzrostla tak cca o 0,3-0,5 l na 100km

Odesláno

nie je to nejake uzke tych 205/50 R17? a na pezot sa vykasli, su to magori, niezeby boli radi, ze si si kupil ich vyrobok, budu sa robit este aj dolezity. sused ma 17\" na 1.4 a nema problem. ak sa ti na 17\" paci auto viac, tak si ich nechaj. ved kolesa si kupujeme koli tomu, aby auto lepsie vyzeralo, nie? :mrk

a posli foto na tych 17\" ako to vyzera :)

este ma napadlo, ze ked som v r. 2002 spekuloval nad kupou SW, tak vo vybave Pack sa tie 17\" Challenger dali doobjednat aj k 1.6 takze zabozruti kecaju.

[upravil dne 20.8.06 JarinoRS]

Odesláno

Pokud to neni povoleny od peugeotu, dával bych si trochu pozor. V případě havárie, do které se připletete s těmahle galuskama a dostane se to do protokolu je dost možné, že se od vás distancují pojišťovny, protože tohle auto nemá se silničnim provozem co dělat..

[upravil dne 20.8.06 jp]

Odesláno

hmm, tak to by asi ziadny majitel Golfa nedostal od poistovne ani korunu...co potom moj otec, ktory ma fabiu 1,4 44kW a ma od vyroby 15\" kolesa, hoci prave na tento motor sa vobec nedavaju? nema ich ani v TP, ani na viecku nadrzi - tam su pisane iba k 1.4 16V 74kW a 2.0. az tak tragicky by som to s tymi kolesami nevidel ako pises.

Odesláno

Ono to neni tragicky většinou si toho fakt nikdo nevšimne, ale kdyby to byla větší nehoda a extrémní kola.....

Odesláno

Já jsem volal i přímo na Peugeot zelenou linku jak je tedy možné že v katalogu příslušenství pro 307 nabízejí 17 kola COTYA a nikde není poznámka že na motor 1,6 1,4 benzín nejdou dopsat do TP protože nejsou schválené.Na to mi nějak nedokázali odpovědět a kroutili se.Vsadím se že když si je bude někdo kupovat (nejsou vůbec levné oproti neoriginálním) tak budou rádi že prodali. Potom bych je chtěl vidět jak by to někomu vysvětlovali že jim je nemohou dopsat do TP:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...