Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim potreboval bych poradit,

v technicaku mam rozmery kol R16 6.5 J ET 4.31 205/55 93 V

neni mne jasne ET 4.31 - 4 srouby, "vystrceni kola" 31 ??

kazdopadne prosim poradte jake disky, nejlepe typ, tam muzu dat, muzu tam dat i sirky 7, 7.5 ?? mate s tim nekdo zkusenosti?

Jake gumy - pomer cena vykon, tichost kol trvanlivost... ??

Kukal sem na weby

www.e-pneumatiky.cz

www.nejlevnejsipneu.cz

Doufam ze timto nedelam nejakou nepovolenou reklamu... :))

kazdopadne dik za kazdou radu - uz je jaro a specham! :))))

PS: mam 307, 2.0 HDI, r.v. 2002, je to ta silnejsi verze 79 kW (tusim.. :)))))

este raz dik

Odesláno

Diky za odkaz! (rozumim tomu tak ze na ET sa tak nehraje, a ze tam narvu i sirsi rafky 7, 7.5 - kdyztak mne opravte!! :)))

nicmene este bych otreboval poradit jake pneu? mate nejake zkusenosti? (nejlepe primo typ kola...)

DIK

[upravil dne 31.3.06 lumik81]

Odesláno

ja som si objednal DEZENT P - 6,5x16 ET15, robia aj ET 26, ale ja som chcel,aby mi trcali trosku von ;) tieto elektrony sa najviac podobaju na original Peugeot Ariane a nestoja vela. Ako pneu som po dlhej uvahe zvolil Matador MP 45 Hectorra 205/55 R16 W a som veeeeeelmi spokojny :super odporucam aj pneu kupit cez e-shop

Odesláno
Původně zaslal: lumik81

Diky za odkaz! (rozumim tomu tak ze na ET sa tak nehraje, a ze tam narvu i sirsi rafky 7, 7.5 - kdyztak mne opravte!! :)))

nicmene este bych otreboval poradit jake pneu? mate nejake zkusenosti? (nejlepe primo typ kola...)

DIK

[upravil dne 31.3.06 lumik81]

Na ET se teda \"hraje\" ty kola ,které si na té stránce vybereš tak už mají příslušné ET na tvoje auto,jo a dostaneš tam i tu šířku ráfku 7,5

Jestli bych ti moh doporučit tak Michelin Pilot Primacy,Michelin Pilot Exalto,BFGOODRICH G-FORCE PROFILER a mnoho dalších záleží kolik dotoho chceš vrazit

Odesláno

JarinoRS:Chci se tě zeptat,už máš ty DEZENTY P namontované na autě?Jde mi o to jestli ty disky z ET15 nelezou moc z blatníků.Já jsem jsi objednal DEZENT F taky z ET15 a mám strach že polezou moc ven z blatníků:o:oNerad bych,aby bylo bláto až na střeše,tak dej vědět dík.

Odesláno

lamancha mi pise ze musim davat bacha na kvalitu alu diskov (chcel by som 16\" alebo 17\") kvoli vibraciam. Ake mate skusenosti? ake by ste doporucili? ake ste si kupili? A co pneu? Poradte. Dik.

Odesláno

Tak jsem nechal na Pažouta dát nové alu DEZENT F 15 palců ET15 a naprostá zpokojenost:D:D:Dprohnal jsem to 150km/hod.a vše OK.Vypadaj skvěle můžu doporučit:DKoupeno na www.nejlevnejsipneu.cz cena za kus 2130Kč.:D:super

Odesláno

El:Nemáš nahodou nějaké fotky jak vypadají ty Dezenty F na breaku.Mám v plánu je také koupit.Nejsou moc vysunuté ty ET 15?Máš stříbrné nebo titan lesk?Dík.michal.jirousek@hoerbiger.com

Odesláno

Je mi jasne ze tachometer bude ukazovat \"trochu skreslene udaje:P\", ale na to sa da zvyknut a prisposobit sa. Ale vazne skuste dat nejake udaje ako to bude vyzerat so spotrebou. A ak niekto ma aj fotecky, ako to vyzera realne, urcite potesia.

Odesláno

Michal1:fotky nemám,ale jestli budeš mít zájem,tak to nafotím a pošlu Ti to na e-mail.ET15 jsou akorát.Taky jsem měl strach,že polezou,ale je to v pohedě,jsou tak asi dva centimetry v blatníkách.Mám titanoví lesk:D:super

Odesláno

Michal1:Poslal jsem Ti asi sedm fotek ve dvouch e-mailech,ale nevím:myslimjestli Ti na sto procent došli (nějak u nás dnes blbne internet):(Tak to potvrď.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...