Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já myslím, že to je ještě širší důvod a že tam hraje roli i (v tomhle případě trochu nesmyslná) snaha o co nejlepší aerodynamiku a k čemuž jsou automobilky nuceny zase emisemi a tak. A když by přidali vyhřívání tak by se auto prodražilo o něco a bylo by míň konkurence schopné. Tak si myslím že šli cestou nejmenšího odporu, kdy to odnesou zákazníci ale dostanou aspoň něco. Mimochodem taky sem to řešil, ale měl jsem pocit, že mi spíš omrzly ostřikovače, než že bych nemohl stěrače očistit a že by mi pomohlo snad jen vyhřívání stěračů..

Odesláno (upraveno)

Bohužel prodejci, pokud nemají vlastní zkušenost, tak doplatkové vyhřívané sklo nepovažují za účelné, to jim ale nevyčítám. Takže dnes, odjezd do kopců. Auto od rána stojí čelem ke sluníčku, vše roztálo, ale steklo to pod stěrače, kde to zmrzlo. Pokud zvednete kapotu, což je jediný způsob, jak to odstranit, tak stěrače leží vespod v souvislém ledovém pásu cca 5 cm širokém a cca 2 cm vysokém, který je přes celou šířku auta na mřížkách, předpokládám, že jde o sání vzduchu. Naštěstí to je zatím jediná věc, která mi na autě vadí, ale už vím jak na to. V našich podmínkách by prostě prodejci to vyhřívání doporučovat měli, a ne že to je k ničemu. P,S. Zamrznutí trysek u Riftera nehrozí, hadičky jsou ve stěračích. ALE, pokud se zbavují té ledové krusty, musím dávat pozor, aby tu přívodní hadičku neurval, protože je obalená ledem. No snad se neurve, kdybych spustil stěrače

Upraveno uživatelem Jirka54

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...