Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti jak dobře fungovat s PayPal účtem.

Co sem si to pročítal, zjistil sem že jaksi v ČR je to na houby protože nejde vybrat peníze páč nemají v ČR konto.

Narozdíl od moneybookers.com, kteří fungují perfekně, mají konto u Živna a berou si jen 57Kč výběrovej poplatek.

Takže dotaz zní: dá se nějak přelstít ten PayPal aby mě mohl někdo poslat peníze a já je pak mohl vybrat? (v mezízh podmínek a zákonů samozřejmě).

Jediný co mě napadlo tak si tam nechat poslat peníze a pak je využít k placení dalších věcí, ale to se mě zas tak úplně nehodí.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti jak dobře fungovat s PayPal účtem.

Co sem si to pročítal, zjistil sem že jaksi v ČR je to na houby protože nejde vybrat peníze páč nemají v ČR konto.

Narozdíl od moneybookers.com, kteří fungují perfekně, mají konto u Živna a berou si jen 57Kč výběrovej poplatek.

Takže dotaz zní: dá se nějak přelstít ten PayPal aby mě mohl někdo poslat peníze a já je pak mohl vybrat? (v mezízh podmínek a zákonů samozřejmě).

Jediný co mě napadlo tak si tam nechat poslat peníze a pak je využít k placení dalších věcí, ale to se mě zas tak úplně nehodí.

prave jsem si upgradnul ucet z \"personnal\" na \"premier\". myslis, ze me to neumozni prijimat penize? nemelo to zadne pindy... :myslim

Odesláno

To je jenom prověření osobních údajů ne?

Přijímat by relativně nebyl problém, to vybírání je horší.

overeny personnal account uz mam dlouho. ted jsem jenom upgradnul na premier.

ty ses jich dotazoval zda budes moct prijimat platby?

Odesláno
Původně zaslal: chechet

To je jenom prověření osobních údajů ne?

Přijímat by relativně nebyl problém, to vybírání je horší.

overeny personnal account uz mam dlouho. ted jsem jenom upgradnul na premier.

ty ses jich dotazoval zda budes moct prijimat platby?

Nene, jde mě o tohle: až mě někdo pošle peníze, budu tam mít nějakej obnos, tak jak je převíst z mýho PayPal účtu na svoje zdejší bankovní konto.

Odesláno

Už sem to vypátral, asi s tím jde jen platit: viz tabulka

A předpokládám, že když chceš \"nabít\" svoje PayPal konto tak to stojí 300-500kč podle banky (převod do zahraničí). :roll

kurna, tak ono to asi nepude. hlavne ze maj paypal pro cinu, buzeranti.

jinak nevidim smysl \"nabijeni\" uctu. kdyz budes muset neco zacalovat tak to proste z tveho uctu prosvisti paypalem bez toho ze by se na paypalu nejak zmenil stav \"0\"...

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Už sem to vypátral, asi s tím jde jen platit: viz tabulka

A předpokládám, že když chceš \"nabít\" svoje PayPal konto tak to stojí 300-500kč podle banky (převod do zahraničí). :roll

kurna, tak ono to asi nepude. hlavne ze maj paypal pro cinu, buzeranti.

jinak nevidim smysl \"nabijeni\" uctu. kdyz budes muset neco zacalovat tak to proste z tveho uctu prosvisti paypalem bez toho ze by se na paypalu nejak zmenil stav \"0\"...

Jo, už chápu. Na Moneybookers.com se musí posílat peníze.

Ten vyzkoušej, je super, akorát ho nemá každej...

Zřejmě to bude všechno tím, že je ČR vedle Etiopie v tabulkách podvodných zemí :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...