Fusion Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti jak dobře fungovat s PayPal účtem. Co sem si to pročítal, zjistil sem že jaksi v ČR je to na houby protože nejde vybrat peníze páč nemají v ČR konto. Narozdíl od moneybookers.com, kteří fungují perfekně, mají konto u Živna a berou si jen 57Kč výběrovej poplatek. Takže dotaz zní: dá se nějak přelstít ten PayPal aby mě mohl někdo poslat peníze a já je pak mohl vybrat? (v mezízh podmínek a zákonů samozřejmě). Jediný co mě napadlo tak si tam nechat poslat peníze a pak je využít k placení dalších věcí, ale to se mě zas tak úplně nehodí. Citovat
chechet Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti jak dobře fungovat s PayPal účtem. Co sem si to pročítal, zjistil sem že jaksi v ČR je to na houby protože nejde vybrat peníze páč nemají v ČR konto. Narozdíl od moneybookers.com, kteří fungují perfekně, mají konto u Živna a berou si jen 57Kč výběrovej poplatek. Takže dotaz zní: dá se nějak přelstít ten PayPal aby mě mohl někdo poslat peníze a já je pak mohl vybrat? (v mezízh podmínek a zákonů samozřejmě). Jediný co mě napadlo tak si tam nechat poslat peníze a pak je využít k placení dalších věcí, ale to se mě zas tak úplně nehodí. prave jsem si upgradnul ucet z \"personnal\" na \"premier\". myslis, ze me to neumozni prijimat penize? nemelo to zadne pindy... Citovat
Fusion Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 To je jenom prověření osobních údajů ne? Přijímat by relativně nebyl problém, to vybírání je horší. Citovat
chechet Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: Fusion To je jenom prověření osobních údajů ne? Přijímat by relativně nebyl problém, to vybírání je horší. overeny personnal account uz mam dlouho. ted jsem jenom upgradnul na premier. ty ses jich dotazoval zda budes moct prijimat platby? Citovat
Fusion Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Fusion To je jenom prověření osobních údajů ne? Přijímat by relativně nebyl problém, to vybírání je horší. overeny personnal account uz mam dlouho. ted jsem jenom upgradnul na premier. ty ses jich dotazoval zda budes moct prijimat platby? Nene, jde mě o tohle: až mě někdo pošle peníze, budu tam mít nějakej obnos, tak jak je převíst z mýho PayPal účtu na svoje zdejší bankovní konto. Citovat
Fusion Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 Už sem to vypátral, asi s tím jde jen platit: viz tabulka A předpokládám, že když chceš \"nabít\" svoje PayPal konto tak to stojí 300-500kč podle banky (převod do zahraničí). Citovat
chechet Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Už sem to vypátral, asi s tím jde jen platit: viz tabulka A předpokládám, že když chceš \"nabít\" svoje PayPal konto tak to stojí 300-500kč podle banky (převod do zahraničí). kurna, tak ono to asi nepude. hlavne ze maj paypal pro cinu, buzeranti. jinak nevidim smysl \"nabijeni\" uctu. kdyz budes muset neco zacalovat tak to proste z tveho uctu prosvisti paypalem bez toho ze by se na paypalu nejak zmenil stav \"0\"... Citovat
Fusion Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Fusion Už sem to vypátral, asi s tím jde jen platit: viz tabulka A předpokládám, že když chceš \"nabít\" svoje PayPal konto tak to stojí 300-500kč podle banky (převod do zahraničí). kurna, tak ono to asi nepude. hlavne ze maj paypal pro cinu, buzeranti. jinak nevidim smysl \"nabijeni\" uctu. kdyz budes muset neco zacalovat tak to proste z tveho uctu prosvisti paypalem bez toho ze by se na paypalu nejak zmenil stav \"0\"... Jo, už chápu. Na Moneybookers.com se musí posílat peníze. Ten vyzkoušej, je super, akorát ho nemá každej... Zřejmě to bude všechno tím, že je ČR vedle Etiopie v tabulkách podvodných zemí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.