kofikovi1 Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 Ahoj mám Peugeot 407 sw 1,6 80kw rok 2005 auto kouří při seslapnuti plynu problém s STK. Udělal jsem poplach a výměna oleje, vzduchový filtr, chladící kapalina, aplikace tec 2000, doliti eolys + diag. Nový egr vyčištěny vstriky Čím by mohlo být dál turbo táhne od spodu motor má normální zvuk okolo vstriku sucho v interkoleru pár kapek Nějaká ráda? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 jestli je zvuk motoru stejný, nikde nic nesyčí, budeš potřebovat diagnostiku--má to prostě moc nafty, nebo málo vzduchu Citovat
kofikovi1 Odesláno 7. říjen 2020 Autor Odesláno 7. říjen 2020 Diag mám žádná chyba vzduch ok jen nevím kolik nafty a jestli to jde udělat přes dia nebo nutno úprava mapy Citovat
Xantik Odesláno 7. říjen 2020 Odesláno 7. říjen 2020 (upraveno) 1.6 Hdi trpi na zanesene sani od sazi s egr ventilu a olej od turba dohromady udela cerny hnus, ktery se vrstvy, plastove parohy dolu a vycistit poradne. U 1.6hdi 66kw kourivost pres 2 po vycisteni 0.53 na emisich, limit 1.81 auto bez fapu. Ale ty mas fap, takze zrejme budes mit problem i tam. Nemel by poustet saze v takove mire, ze to jde videt, jen se zkrati interval regeneraci. Upraveno 7. říjen 2020 uživatelem Xantik Citovat
Xantik Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 To je v pohode, priste je lepsi za jizdy, na volnobeh nema cenu skoro nic merit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.