comm Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Mam na vas dotaz.Mam moznost kupit motor do 306 r.v.95 1,9TD, ale ja by som ho chcel vpalit do 309 r.v. 92 1,9D. Poradte ake ma uchitenie 306 a podobne. Dik za info Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Pokud to tam budeš dávat, tak to chce i s převodovkou, kvůli délce převodů, ale: levá poloosa u téhle převodovky má kratší ten drážkovaný konec, co přijde do převodovky, takže tam nepůjde použít původní vnitřní kloub. Zadruhé, ten 1,9TD má jinou spojku - tažnou - takže si budeš muset nechat vyrobit spojkové lanko. A nebo použít převodovku a spojku z 1,8TD, to řeší i tu poloosu... Zatřetí, je třeba udělat do kapoty díru a nasávání pro intercooler. Začtvrté, je potřeba chladič z TD, ten původní to neuchladí. Za páté, nikdo ti to nezlegalizuje, ale to asi víš To? asi vše, celkem drobnosti, ale aby tě nepřekvapily. Jo, ještě na vejfuk jsem zapomněl, ten budeš muset dát komplet jinej, na TD má větší průměr. Citovat
Milhaus65 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Já jsem viděl ve 205, která měla být dle VIN 1,6 karbec , nacpaný 1,7 TD To mi tenkrát spadla brada po otevření kapoty ..... tam by nepropadl ani šroubek. Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 To se ale dělalo i orig. A zas tak nacpané to tam není, to zástavba Mi16 je horší. V tom TD je ještě místa docela dost. Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Milhaus65 Já jsem viděl ve 205, která měla být dle VIN 1,6 karbec , nacpaný 1,7 TD To mi tenkrát spadla brada po otevření kapoty ..... tam by nepropadl ani šroubek. Milhaus, mrkni na Souk.Zpravy, mel bys tam mit ode mne vzkas. Jinak sorry za [upravil dne 30.3.06 f3rdaaa] Citovat
comm Odesláno 30. březen 2006 Autor Odesláno 30. březen 2006 dakujem vsetkim za odpovede motor je komplet i s prevodovkou a poloosami zbitek je jasny ale napad stou 1,8TD prevodovkou je dobry.No uvidime ako sa to vsetko vyvrbi. Dik vsetkym Citovat
zoby Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 podobný dotaz na stejné téma: jak to bude s poloosama z 205 1,6 gti a převodovkou 405 1,9 TD (rok 94) je možné že pravá bude pasovat nebo budu muset udělat obě? taky bude problém s lankem na spojku? pasuje chladič z 309 do 205? protože v druhovýrobě mají hcladiče na 205 TD a gti stejné. Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 1,9TD je jediná, co se liší tou délkou díry pro konec poloosy - takže nebudou. Ale mohl by možná jít ten kloub u poloosy prohodit - nebo nechat předělat u repasáře poloos. Do 309 by možná mohla sedět i ta 306 poloosa, to jsem ale nikdy nezkoušel, takže nevím. Pravá pasovat bude. Lanko na spojku - 1,9TD má tažnou spojku - takže páka je obráceně, lanko k ní vede zepředu, a tahá se za ní dopředu. Takže to znamená upravit orig. lanko ze 306 TD, a nebo nechat vyrobit lanko na míru. A nebo tam dát vypínací páku z obyč. převodovky a normální spojku z 1,8TD - ta má i trochu lehčí vypínání. Každopádně je to o tom si s tím pohrát... Chladič z 309 do 205 podle mě nepasuje. A co se TD týče, tak určitě má svůj a největší - GTI mělo relativně obyč. Každopádně, liší se jen tlouš?kou, u TD měl snad přes 5 cm, jestli dobře pamatuju. Citovat
zoby Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 no uvidíme. koupili jsem gotrekovu 405, v létě to bude přehazovat, tak pak dám vědět co a jak... Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Jo, jako na hraní je to dobré, ale zázraky nečekej. Zase pravda, až dojezdíš tohle, můžeš si ten motór přendat třebas do nějaké 306... Každopádně, budeš muset taky udělat do kapoty díru a nasávač pro IC. Citovat
zoby Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 jo jo, se vším se počítá. chladič poloosy nasávač altík (a vyhodit servopompu) chladič oleje (ikdyž to si myslím že se tam vleze, protože 205 td má taky chladič oleje) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.