Ferry Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Ferry to je to co mam v aute Na kolik tě přišli součástky:papa:papa viz vyse, asi 80Kc, maximalne stovku jezdim s tim uz dva roky a v kazdym jinym aute kde se musi rozsvecet packou jsem nastvanej ze na to musim myslet Citovat
chuck11 Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Ferry viz vyse, asi 80Kc, maximalne stovku jezdim s tim uz dva roky a v kazdym jinym aute kde se musi rozsvecet packou jsem nastvanej ze na to musim myslet Ty automobilové relé se dají koupit taky v GM Electronic:papa:papa Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Ty automobilové relé se dají koupit taky v GM Electronic:papa:papa tam jsem je taky kupoval, jedno stalo asi 35Kc Citovat
chuck11 Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: chuck11 Ty automobilové relé se dají koupit taky v GM Electronic:papa:papa tam jsem je taky kupoval, jedno stalo asi 35Kc Tak to je :super dneska du bastlit(jestli vyjde čas:myslim) Jaké máš zapojení s H7 nebo H4:papa Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Tak to je :super dneska du bastlit(jestli vyjde čas:myslim) Jaké máš zapojení s H7 nebo H4:papa ja mam na 406tce H7cky, takhle to mam zapojeny , u 306ky by mohlo byt stejne oznaceni dratu jako ma 406, zkus se podivat u konektoru packy pod volantem, jestli tam najdes draty se stejnym oznacenim Citovat
Karel Č Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Ferry nemáš v tom schématu malou chybičku? Vývod 87a z relátka je rozpínací kontakt a ty je máš zapojena jako spínací takže si myslím, že tam správně má být vývod č. 87 Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Karel Č Ferry nemáš v tom schématu malou chybičku? Vývod 87a z relátka je rozpínací kontakt a ty je máš zapojena jako spínací takže si myslím, že tam správně má být vývod č. 87 je to mozny, delal jsem to uz pred dvema roky, takze si to nepamatuju ja osobne jsem si to promeril, kterej kontakt je spinaci a kterej rozpinaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.