marok2008 Odesláno 9. září 2020 Odesláno 9. září 2020 Zdravim, potřebuji poradit. mam takovýto problém.... Při jízde jse mi rozsvítí porucha couvacích senzoru. A nesvti. K tomu se přidalo - chyba posilovače řízení, které mi bliká a varuje STOP. A po chvilce to zmizí, i z poruch. A po nejakém času jízdy to pipne napise poruchu a vypadne posilovač řízení. Ujedu par km a vše zmizí a posilovač jde. A dnes mi to na 3 km napsalo všechno toto: - Porucha brzd - chyba posilovače řízení - chyba ESP / ASR - chyba emisniho systemu - porucha ABS - vypnul se ukazatel otáček a rychloměr a tempomat. Když zastavím, a vypnu motor, vše zmizí i z poruch. A vše funguje jak má.. Je na to nejaká rada nebo hned k elektrikáři. Moc děkuji za radu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. září 2020 Odesláno 9. září 2020 Záleží jak moc jsi zdatný ale první co bych udělal bych provedl kontrolu všech kostřicích spojů. A pak je na řadě diagnostika. Ale řekl bych že by to měl dělat někdo kdo se v diagnostice opravdu vyzná. Může to blbnout i třeba jen v budíkách ale může blbnout BSM je toho spousta co to může dělat ale musíš postupovat systematicky. Na jedné 407 se občasné chcípnutí nebo padnutí do nouzového chodu řešilo víc než rok a to auto diagnostikou prohlíželo x lidí. Lukas.407 ohodnotil 1 Citovat
marok2008 Odesláno 2. říjen 2020 Autor Odesláno 2. říjen 2020 Zdravím, tak eletrikář si nevý rady. vypada to na nejaký svazek kabelů... Neznate někoho šikovného v okoli strakonicka? Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.